مقاله مطالعه اثر آسکوربیک اسید بر باکتریهای استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه جداشده از ماهیان قزل آلای رنگینکمان پرورشی در شرایط آزمایشگاهی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه اثر آسکوربیک اسید بر باکتریهای استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه جداشده از ماهیان قزل آلای رنگینکمان پرورشی در شرایط آزمایشگاهی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه اثر آسکوربیک اسید بر باکتریهای استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه جداشده از ماهیان قزل آلای رنگینکمان پرورشی در شرایط آزمایشگاهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثر آسکوربیک اسید بر باکتریهای استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه جداشده از ماهیان قزل آلای رنگینکمان پرورشی در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه اثر آسکوربیک اسید بر باکتریهای استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه جداشده از ماهیان قزل آلای رنگینکمان پرورشی در شرایط آزمایشگاهی :
تعداد صفحات :۱۲
دستیابی به روشهای حفظ کیفیت ماهی در هنگام نگهداری و جلوگیری از بروز عوامل بیماریزا در محصول مورد مصرف بسیار ضروری است. با توجه به اثرات سوء نگهدارندههای شیمیایی بر سلامت انسان، جایگزینی مواد طبیعی با خاصیت ضد باکتریایی برای حفظ کیفیت ماهیان پس از برداشت بسیار مطلوب میباشد. مطالعه اخیر بهمنظور استفاده از آسکوربیک اسید و ارتقای خاصیت ضد باکتری آن تحت شرایط گوناگون pH محیطی بر روی استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه جداشده از ماهیان قزلآلای رنگینکمان پرورشی انجام شد. فعالیت ضدباکتریایی غلظتهای مختلف آسکوربیک اسید (۰، ۵۳/۱۹، ۰۶/۳۹، ۱۳/۷۸، ۲۵/۱۵۶، ۵/۳۱۲، ۶۲۵،۱۲۵۰، ۲۵۰۰ و ۵۰۰۰ میکروگرم بر میلیلیتر) تحت سه اسیدیته ۵/۵، ۶ و ۷ و در دمای ۳۰ درجه سانتیگراد با استفاده از روشهای میکرودایلوشن و قرائت جذب نوری انجام شد. آزمایشها در قالب طرح کاملاً تصادفی با آرایش فاکتوریل و در سه تکرار انجام گرفت. میانگین آنها به روش تجزیه وتحلیل آماری با استفاده از نرمافزار Sigmastat انجام شد. بیشترین اثر مهاری رشد (MIC) در غلظت ۲۵۰۰ میکروگرم بر میلیلیتر در pH 5/5 و ۶ علیه هر دو باکتری به دست آمد. کمترین میزان جذب نوری نیز در غلظت ۲۵۰۰ میکروگرم بر میلیلیتر آسکوربیک اسید در اسیدیته های ۵/۵ و ۶ علیه هر دو باکتری در مقایسه با غلظتهای کمتر آن بود. درحالیکه در اسیدیته ۷ با توجه با بالا بودن میزان MIC (5000میکروگرم بر میلیلیتر) کمتر تاثیر گذار بود. کمترین میزان جذب نوری نیز در غلظت ۲۵۰۰ آسکوربیک اسید در اسیدیته های ۵/۵ و ۶ علیه هر دو باکتری در مقایسه با غلظتهای کمتر آن بود. در اسیدیته معادل ۷ نیز در غلظت ۵۰۰۰ میکروگرم بر میلیلیتر آسکوربیک اسید، جذب نوری در مقایسه با سایر غلظتهای کمتر آن علیه هر دو باکتری بهطور معنیداری کمتر بود (۰۵/۰ > p) که نشان از اثر مهار رشد داشت. نتایج نشان داد که کاهش اسیدیته از ۷ به ۶ و ۵/۵ سبب افزایش اثر مهاری آسکوربیک اسید در غلظت ۲۵۰۰ میکروگرم بر میلیلیتر علیه هر دو باکتری شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.