مقاله مطالعه‌ی مگس‌های سیرفید شکارگر شته‌ی مومی کلمBrevicoryne brassicae در مزارع کلزای استان کرمانشاه و بررسی ویژگی‌های زیستی و تغذیه‌ای Eupeodes corollae


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مطالعه‌ی مگس‌های سیرفید شکارگر شته‌ی مومی کلمBrevicoryne brassicae در مزارع کلزای استان کرمانشاه و بررسی ویژگی‌های زیستی و تغذیه‌ای Eupeodes corollae دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه‌ی مگس‌های سیرفید شکارگر شته‌ی مومی کلمBrevicoryne brassicae در مزارع کلزای استان کرمانشاه و بررسی ویژگی‌های زیستی و تغذیه‌ای Eupeodes corollae  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه‌ی مگس‌های سیرفید شکارگر شته‌ی مومی کلمBrevicoryne brassicae در مزارع کلزای استان کرمانشاه و بررسی ویژگی‌های زیستی و تغذیه‌ای Eupeodes corollae،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه‌ی مگس‌های سیرفید شکارگر شته‌ی مومی کلمBrevicoryne brassicae در مزارع کلزای استان کرمانشاه و بررسی ویژگی‌های زیستی و تغذیه‌ای Eupeodes corollae :

تعداد صفحات :۲۴

مگس‌های شکارگر خانواده‌ی Syrphidae نقش مؤثری در مهار زیستی آفات و حفظ تعادل طبیعی زیست بوم‌های زراعی و باغی دارند. طی سال‌های ۱۳۹۴-۱۳۹۲ بررسی‌هایی در زمینه ارزیابی برخی ویژگی‏های زیستی این شکارگرها در مزارع کلزای استان کرمانشاه انجام شد. در این تحقیق ۱۲ گونه‌ی سیرفید شکارگر شناسایی شد که همه‌ی آن‌ها متعلق به زیر خانواده‌ی Syrphinae بودند. گونه‌ی E. corollae با ۶۷ درصد فراوانی به‌عنوان گونه‌ی غالب شناخته شد. زیست‌شناسی این گونه با پرورش روی شته‌ی مومی کلم B.brassicae در دماهای ۲۰، ۲۵ و ۳۰ درجه‌ی سلسیوس، رطوبت نسبی ۵±60 درصد و دوره‌ی نوری ۱۶ ساعت روشنایی در داخل انکوباتور بررسی شد. نتایج نشان داد طول‌ دوره‌های رشدی و میزان تغذیه در سه دمای مختلف معنی‌دار بود (P<0.01). میانگین دوره‌ی رشدی این حشره مفید در دماهای ۲۰، ۲۵ و ۳۰ درجه‌ی سلسیوس به‌ترتیب ۴۵/۲۲، ۸۲/۱۸ و ۱۷/۱۵ روز و هر لارو به‌طور میانگین به‌ترتیب از ۰۷/۳۷۱، ۰۰/۲۸۳ و ۱۳/۲۵۳ عدد شته تغذیه کرد. لاروهای سن سوم این گونه تغذیه بیشتری داشتند. با افزایش دما، طول دوره‌های لاروی و میزان تغذیه نیز کاهش یافت. بالاترین میزان مرگ و میر در دماهای ۲۰ و ۳۰ درجه و پایین‌ترین نیز در دمای ۲۵ درجه‌ی سلیسیوس ثبت شد که دمای بهینه برای پرورش آن‌ محسوب می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.