مقاله زیست‌شناسی سرخرطومی Lixus fasciculatus به‏عنوان مهارکنند? درمنه‌ وحشی، Artemisia vulgaris در منطق? ارومیه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله زیست‌شناسی سرخرطومی Lixus fasciculatus به‏عنوان مهارکنند? درمنه‌ وحشی، Artemisia vulgaris در منطق? ارومیه دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله زیست‌شناسی سرخرطومی Lixus fasciculatus به‏عنوان مهارکنند? درمنه‌ وحشی، Artemisia vulgaris در منطق? ارومیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله زیست‌شناسی سرخرطومی Lixus fasciculatus به‏عنوان مهارکنند? درمنه‌ وحشی، Artemisia vulgaris در منطق? ارومیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله زیست‌شناسی سرخرطومی Lixus fasciculatus به‏عنوان مهارکنند? درمنه‌ وحشی، Artemisia vulgaris در منطق? ارومیه :

تعداد صفحات :۲۲

زیست‌شناسی سرخرطومی ساقه‌خوار درمن وحشی Lixus fasciculaus Boheman (Col., Curculionidae) روی Artemisia vulgaris L. (Asteraceae) در اطراف ارومیه مورد مطالعه قرارگرفت. نتایج نشان داد که این سرخرطومی یک نسل در سال دارد و به شکل لارو کامل داخل ساقه‌های خشکیده گیاه میزبان زمستان‌گذرانی می‌کند. خروج حشرات کامل از اواسط اردیبهشت ماه آغاز می‌شود و پس از خروج، از برگ‏های تازه گیاه میزبان تغذیه و در طول زندگی خود به‏طور متناوب جفت‌گیری می‌کنند. سرخرطومی‌های ماده، با حفر سوراخی در ساقه درمنه تخم‌های خود را به‏صورت انفرادی درون ساقه‌ها قرارداده و روی آن‌ها را با بقایای گیاهی حاصل از جویدن ساقه‌ها می‌پوشانند. میانگین باروری حشرات ماد سرخرطومی ۶/۴±4/23 تخم (دامنه ۱۷ تا ۳۲ تخم) برآورد شد. در شرایط طبیعی دور رشد و نمو جنینی ۸/۱±3/8 روز (دامنه ۶ تا ۱۱ روز) طول کشید. لارو جوان پس از خارج شدن از تخم، با سوراخ کردن و نفوذ به درون ساقه از بافت‌های داخلی آن تغذیه می‌کند. لارو کاملاً رشد یافته یک حفره شفیرگی در درون ساقه ایجاد و نهایتاً در آن‌جا به شفیره تبدیل می‏شود. کامل شدن دوره لاروی بیش از ۱۰ ماه طول می‌کشد. لاروهای کامل تا ده اول اردیبهشت ماه سال بعد در داخل ساقه باقی مانده و از اواخر فروردین شفیره شدن آن‌ها آغاز می‌شود. بسته به شرایط آب و هوایی کامل شدن دور شفیرگی ۵/۴±2/13 روز (دامنه ۱۱ تا ۱۹ روز) طول می‌کشد. حشرات کامل نسل جدید از اوایل اردیبهشت ماه ظاهر می‌شوند. در منطق ارومیه لاروهای سرخرطومی L. fasciculatus توسط زنبورهای پارازیتوئیدRhaconotus aciculatus Ruthe, 1854 وSchizoprymnus telengai Tobias, 1976 (Hym.: Braconidae) و Eurytoma ussuriensis Zerova (1995) (Hym.: Eurytomidae) انگلی می‌شوند. ارتباط سرخرطومی L. fasciculatus با پارازیتوئیدهای ذکر شده و انتشار زنبورهای S. telengai و E. ussuriensisدر ایران نیز برای اولین‌بار گزارش می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.