مقاله خاصیت ضدباکتریایی گیاه صبر زرد علیه باکتری Pectobacterium carotovorum subsp. carotovorum عامل پوسیدگی نرم سیب‌زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله خاصیت ضدباکتریایی گیاه صبر زرد علیه باکتری Pectobacterium carotovorum subsp. carotovorum عامل پوسیدگی نرم سیب‌زمینی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خاصیت ضدباکتریایی گیاه صبر زرد علیه باکتری Pectobacterium carotovorum subsp. carotovorum عامل پوسیدگی نرم سیب‌زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خاصیت ضدباکتریایی گیاه صبر زرد علیه باکتری Pectobacterium carotovorum subsp. carotovorum عامل پوسیدگی نرم سیب‌زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خاصیت ضدباکتریایی گیاه صبر زرد علیه باکتری Pectobacterium carotovorum subsp. carotovorum عامل پوسیدگی نرم سیب‌زمینی :

تعداد صفحات :۱۸

در این مطالعه اثر بازدارندگی عصاره‌ی اتانولی، متانولی، استونی و کلروفرمی بخش­های مختلف برگ گیاه صبر زرد شامل بخش پارانشیمی، ژل و شیرابه بر باکتری عامل بیماری پوسیدگی نرم غده سیب­زمینی Pectobacterium carotovorum subsp. carotovorum به‌روش نشر در آگار بررسی شد. همچنین اثر باکتری­ایستایی و باکتری­کشی عصاره­های مذکور در شرایط آزمایشگاهی مورد ارزیابی قرار گرفت. تمام بخش­های برگ گیاه صبر زرد حاوی ترکیبات ضدباکتریایی بودند. حلال متانول، عصاره‌هایی با بازدارندگی نسبتا بیشتری را ایجاد نمود. اثر باکتری­ایستایی و باکتری­کشی عصاره­های کلروفرمی در قیاس با عصاره سایر حلال‌ها، ضعیف‌تر بود. اثر باکتری ایستایی و باکتری‌کشی ژل روی باکتری مورد مطالعه از سایر قسمت­های برگی بیشتر بود. در کل، ۳۱ ترکیب از مواد گیاهی گیاه صبر زرد با روش کروماتوگرافی گازی استخراج شد که ۲۵ مورد آن در شیرابه‌ی گیاه یافت شد. مواد ضدباکتری چون سینامیک اسید، تترادکانوئیک اسید، ۲-هیدروکسی اتیل پروپیونیت، سیتوسترول، لوپئول و کاروون و ۱-هپتانول-۲-پروپیل و ۱و۲-بنزن دی­کربوکسیلیک اسید در قسمت­های مختلف برگ گیاه صبر زرد به‌عنوان مواد ضدباکتریایی وجود داشتند. با توجه به توان ضدباکتریایی عصاره­های برگ گیاه صبر زرد، این خاصیت را می‌توان برای مهار باکتری پوسیدگی نرم باکتریایی سیب‏زمینی مد نظر قرار داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.