مقاله افزایش بهرهوری آب با کاهش فاصله میانگین عملکرد سیب زمینی در منطقه با عملکرد آن در مزارع کشاورزان پیشرو( مطالعه موردی: منطقه فریدن اصفهان)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله افزایش بهرهوری آب با کاهش فاصله میانگین عملکرد سیب زمینی در منطقه با عملکرد آن در مزارع کشاورزان پیشرو( مطالعه موردی: منطقه فریدن اصفهان) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله افزایش بهرهوری آب با کاهش فاصله میانگین عملکرد سیب زمینی در منطقه با عملکرد آن در مزارع کشاورزان پیشرو( مطالعه موردی: منطقه فریدن اصفهان) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله افزایش بهرهوری آب با کاهش فاصله میانگین عملکرد سیب زمینی در منطقه با عملکرد آن در مزارع کشاورزان پیشرو( مطالعه موردی: منطقه فریدن اصفهان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله افزایش بهرهوری آب با کاهش فاصله میانگین عملکرد سیب زمینی در منطقه با عملکرد آن در مزارع کشاورزان پیشرو( مطالعه موردی: منطقه فریدن اصفهان) :
تعداد صفحات :۲۱
پایش شرایط تولید محصولات و ارائه آمارهای صحیح نقش مهمی در کشاورزی پایدار در هر منطقه خواهد داشت. به منظور تعیین عملکرد واقعی (میانگین عملکرد منطقه) و عملکرد سهلالوصول (عملکرد در شرایط کشاورزان پیش رو) و برآورد صرفهجویی حاصل از آن، پژوهشی در سال ۱۳۹۳-۱۳۹۲ در منطقه فریدن استان اصفهان انجام شد. در جامعه آماری مورد مطالعه بر اساس پرسش نامههای توزیع شده، از میان عوامل اصلی موثر در تولید، استفاده از غدههای بذری گواهی شده، ضدعفونی غدهها و استفاده از کودهای دارای پتاسیم برای رقم آگریا به ترتیب در بین ۴۳، ۶۶ و ۵۹ درصد از بهره برداران رعایت شده بود. برای رقم مارفونا در صدهای مذکور برای سه عامل به ترتیب ۴۲، ۶۵ و ۷۴ بدست آمد. توجه به سه عامل مذکور میتواند باعث افزایش ۲/۱۲ و ۳/۱۲ تن در هکتار در عملکرد واقعی به ترتیب در دو رقم آگریا و مارفونا شده و دستیابی به عملکرد سهلالوصول را میسر کند.بهرهوری آب مصرفی برای دو رقم آگریا و مارفونا بر اساس عملکردهای واقعی به ترتیب برابر ۹۵/۲ و ۵۶/۲ کیلوگرم به ازاء هر متر مکعب آب مصرفی بود. در صورت ارتقاء سطح تولید به عملکرد سهلالوصول این اعداد به ترتیب به ۰۶/۴ و ۶۸/۳ کیلوگرم به ازاء هر متر مکعب آب مصرفی افزایش یافت. نیاز خالص آبی سیب زمینی در منطقه فریدن ۵۸۰۹ متر مکعب در هکتار اندازه گیری شد، بنابراین با رعایت اصول صحیح تولید و دستیابی به عملکرد سهلالوصول در این منطقه به وسعت تقریبی ۴۰۰۰ هکتار میتوان سالیانه معادل ۳۸۷۲۰۰ متر مکعب صرفه جویی در مصرف آب را انتظار داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.