مقاله اثر خشک کردن چند مرحلهای بر بازده تبدیل و مدت زمان خشک کردن شلتوک۱
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر خشک کردن چند مرحلهای بر بازده تبدیل و مدت زمان خشک کردن شلتوک۱ دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر خشک کردن چند مرحلهای بر بازده تبدیل و مدت زمان خشک کردن شلتوک۱ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر خشک کردن چند مرحلهای بر بازده تبدیل و مدت زمان خشک کردن شلتوک۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر خشک کردن چند مرحلهای بر بازده تبدیل و مدت زمان خشک کردن شلتوک۱ :
تعداد صفحات :۲۱
به منظور بررسی اثر خشک کردن چند مرحلهای بر بازده تبدیل و مدت زمان خشک کردن شلتوک، از رقم خزر و آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار با دو فاکتور استفاده شد: یکی رطــوبت اولیه شلتــوک در دو سطح (۷/۰ ۳/۱۶ درصد و ۵/۱ ۵/۲۰ درصد بر پایهتر) و دیگری روش خشک کردن در سه سطح (خشک کردن یک، دو و سه مرحلهای). فاکتورهای مورد بررسی در این تحقیق، بازده تبدیل، درصد برنجقهوه ای، درصد برنج سالم، درصد خرده برنج و مدت زمان خشک کردن بوده است.نتایج نشان داد که مراحل خشک کردن اثر قابل توجهی بردرصد برنج قهوه ای و بازده تبدیل ندارد اما درصد برنج سالم طی خشک کردن سه مرحله ایدر هر دو سال بیشترین و روشهای دو ویک مرحله ای به ترتیب کمترین مقدار را داشته اند.روش خشک کردن یک مرحله ای در شلتوک با رطوبت اولیه ۶/۱۹ درصد با میزان برنج سالم ۳/۳۹ درصد کمترین و سه مرحلهای با میزان برنج سالم(۹/۴۲ درصد) بیشترین مقدار را در سال اول داشت.خشک کردن شلتوک با رطوبت اولیه ۷/۱۵ درصد به روش یک مرحله ای کمترین و روش های دو و سه مرحله ای بیشترین مقدار برنج سالم را به دست میدهند داشته اما بین این دو تفاوت قابل توجهی مشاهده نمیشود. نتایج سال دوم نشان میدهد که خشک کردن سه مرحله ای شلتوک با رطوبت اولیه ۸/۲۱ درصد با مقدار برنج سالم ۶/۵۶ درصد بیشترین و روشیک مرحلهای با ۷/۵۲ درصد کمترین مقدار برنج سالم را به دست میدهند. به کارگیری روش خشک کردن یک مرحله ای در شلتوک با رطوبت اولیه ۲/۱۶ درصد با ۵/۵۲ درصد کمترین و سه مرحلهایبا ۸/۵۵ درصد بیشترین نسبت برنج سالم را به خود اختصاص میدهند. با توجه به نتایج حاصل برای رطوبت۲۲-۱۹ درصد شلتوک خزر، خشک کردن سه مرحله ای و برای رطوبت۱۷–5/15 درصد، خشک کردن دو مرحله ای پیشنهادمیشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.