مقاله اثر خشک کردن چند مرحله‌ای بر بازده تبدیل و مدت زمان خشک کردن شلتوک۱


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر خشک کردن چند مرحله‌ای بر بازده تبدیل و مدت زمان خشک کردن شلتوک۱ دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر خشک کردن چند مرحله‌ای بر بازده تبدیل و مدت زمان خشک کردن شلتوک۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر خشک کردن چند مرحله‌ای بر بازده تبدیل و مدت زمان خشک کردن شلتوک۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر خشک کردن چند مرحله‌ای بر بازده تبدیل و مدت زمان خشک کردن شلتوک۱ :

تعداد صفحات :۲۱

به منظور بررسی اثر خشک کردن چند مرحله‌ای بر بازده تبدیل و مدت زمان خشک کردن شلتوک، از رقم خزر و آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار با دو فاکتور استفاده شد: یکی رطــوبت اولیه شلتــوک در دو سطح (۷/۰ ۳/۱۶ درصد و ۵/۱ ۵/۲۰ درصد بر پایه­تر) و دیگری روش خشک کردن در سه سطح (خشک کردن یک، دو و سه مرحله‌ای). فاکتورهای مورد بررسی در این تحقیق، بازده تبدیل، درصد برنجقهوه ای، درصد برنج سالم، درصد خرده برنج و مدت زمان خشک کردن بوده است.نتایج نشان داد که مراحل خشک کردن اثر قابل توجهی بردرصد برنج قهوه ای و بازده تبدیل ندارد اما درصد برنج سالم طی خشک کردن سه مرحله ایدر هر دو سال بیشترین و روش­های دو ویک مرحله ای به ترتیب کمترین مقدار را داشته اند.روش خشک کردن یک مرحله ای در شلتوک با رطوبت اولیه ۶/۱۹ درصد با میزان برنج سالم ۳/۳۹ درصد کمترین و سه مرحله­ای با میزان برنج سالم(۹/۴۲ درصد) بیشترین مقدار را در سال اول داشت.خشک کردن شلتوک با رطوبت اولیه ۷/۱۵ درصد به روش یک مرحله ای کمترین و روش های دو و سه مرحله ای بیشترین مقدار برنج سالم را به دست می­دهند داشته اما بین این دو تفاوت قابل توجهی مشاهده نمی­شود. نتایج سال دوم نشان می­دهد که خشک کردن سه مرحله ای شلتوک با رطوبت اولیه ۸/۲۱ درصد با مقدار برنج سالم ۶/۵۶ درصد بیشترین و روشیک مرحله‌ای با ۷/۵۲ درصد کمترین مقدار برنج سالم را به دست می­دهند. به کارگیری روش خشک کردن یک مرحله ای در شلتوک با رطوبت اولیه ۲/۱۶ درصد با ۵/۵۲ درصد کمترین و سه مرحله‌ایبا ۸/۵۵ درصد بیشترین نسبت برنج سالم را به خود اختصاص می­دهند. با توجه به نتایج حاصل برای رطوبت۲۲-۱۹ درصد شلتوک خزر، خشک کردن سه مرحله ای و برای رطوبت۱۷–5/15 درصد، خشک کردن دو مرحله ای پیشنهادمی­شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.