مقاله بررسی و انتخاب واریته ایستاده مناسب برای برداشت مکانیزه لوبیا چیتی با کمباین آزمایشی وینتراشتایگر در منطقه کرج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی و انتخاب واریته ایستاده مناسب برای برداشت مکانیزه لوبیا چیتی با کمباین آزمایشی وینتراشتایگر در منطقه کرج دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و انتخاب واریته ایستاده مناسب برای برداشت مکانیزه لوبیا چیتی با کمباین آزمایشی وینتراشتایگر در منطقه کرج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و انتخاب واریته ایستاده مناسب برای برداشت مکانیزه لوبیا چیتی با کمباین آزمایشی وینتراشتایگر در منطقه کرج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و انتخاب واریته ایستاده مناسب برای برداشت مکانیزه لوبیا چیتی با کمباین آزمایشی وینتراشتایگر در منطقه کرج :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

با هدف بررسی و انتخاب واریته مناسب برداشت مکانیزه لوبیای چیتی و میزان درصد رطوبت دانه در حین برداشت بر روی افت و میزان عملکرد محصول در ۳ رقم لوبیای چینی، آزمایش یکساله بصورت طرح آزمایش کرتهای خرد شده ( Split-Plot) با طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی در سال ۱۳۷۶ در مزرعه تحقیقاتی چهارصد هکتاری کرج اجرا گردید. در این آزمایش سه رقم لوبیای چیتی ایستاده شامل ارقام۳۱-KID ، ۱۱۸۱۶ و ۱۶ Cos بعنوان فاکتور اصلی (A ) و درصد رطوبت دانه در حین برداشت بعنوان فاکتور فرعی (B ) در دو سطح رطوبت ۲ ۱۷% و ۲ ۱۲% از نظر میزان درصد کاهش دانه از طریق اتلاف محصول بدلایل مختلف در حین برداشت با همدیگر مقایسه گردیده اند. تجزیه و تحلیل داده‌ها با استفاده از نرم افزار MSTATC انجام شد ومقایسه میانگین ها با آزمون دانکن صورت گرفت. نتایج نشان داده است که ارقام مورد بررسی از نظر میزان عملکرد با هم اختلاف معنی دار داشته و بهترین عملکرد مربوط به رقم۱۶ Cos بمیزان ۱۶۱۲/۹ کیلوگرم در هکتار بوده است و همچنین حداقل تلفات محصول در حین برداشت مربوط به همین رقم در زمانی است که درصد رطوبت دانه ها در حین برداشت ۲ ۱۲% بوده است. همبستگی مثبت معنی داری بین کاهش تلفات محصول دانه لوبیا در حین برداشت با کاهش درصد رطوبت دانه در هر سه رقم مورد مطالعه مشاهده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.