مقاله بررسی اثر دور توپی و سطح مقطع خروجی در ماشین سفید‌کن تیغه ای، بر روی میزان شکستگی برنج۱


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر دور توپی و سطح مقطع خروجی در ماشین سفید‌کن تیغه ای، بر روی میزان شکستگی برنج۱ دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر دور توپی و سطح مقطع خروجی در ماشین سفید‌کن تیغه ای، بر روی میزان شکستگی برنج۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر دور توپی و سطح مقطع خروجی در ماشین سفید‌کن تیغه ای، بر روی میزان شکستگی برنج۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر دور توپی و سطح مقطع خروجی در ماشین سفید‌کن تیغه ای، بر روی میزان شکستگی برنج۱ :

تعداد صفحات :۲۴

ضایعات تبدیل شالی از معضلات کارخانه‌های برنج‌کوبیکشور است. کاربرد غیر علمی ماشین­های تبدیل، از جملهسفید‌کن، از مهمترین عوامل مؤثر در میزان شکستگی برنج و ایجادضایعات کیفی است. هدف از این پژوهش، تعیین اثر دور توپی و سطح مقطع خروجی به عنوان پارامترهای عملکردی دستگاه سفیدکن تیغه ایبر میزان شکست برنج رقم دانه بلند خزر است. دستگاه سفید کن تیغه ای در کلی کارخانه­­های برنجکوبی کشور رواج دارد و برنج دانه بلند خرد در استان های شمالی کشور متداول است. این پژوهش همچنین به منظور بهینه کردن و اصلاح سیستم موجود جهت کاهش ضایعات در مرحله سفیدکنی برنج قهوه ای انجام شده است. در این تحقیق پارامتر دور توپی در شش سطح: ۶۵۰ ، ۷۰۰ ، ۷۵۰ ، ۸۰۰ ، ۸۵۰ و۹۰۰ دور در دقیقه و سطح مقطع خروجی دستگاه در پنج سطح : ۶۱۵ ، ۶۶۰ ، ۷۰۵ ، ۷۵۰ و ۷۹۵ میلیمترمربع درنظر گرفته شد و جمعاً۳۰ تیمار به­صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک­های کامل تصادفی و در سه­تکرار آزمایش و میزان شکستگی برنج اندازه­گیری شد. نتایج نشان داد که افزایش دور توپی از ۶۵۰ تا ۹۰۰ دور در دقیقه باعث افزایش شکستگی دانه برنج می‌شود. همچنین مشخص شدکه سطح مقطع خروجی مهمترین عامل تأثیرگذار بر شکستگی برنج است و با افزایش آن میزان برنج شکسته شده کاهش پیدامی­شود. نتایجحاصل از مقایس میانگین­ها با استفاده از آزمون چند دامنه­ای دانکن نشان می­دهد که بیشترین درصد شکستگی (۶۹/۳۵ درصد) مربوط به ترکیب دو پارامتر دور با ۹۰۰ دور در دقیقه و سطح مقطع با ۶۱۵ میلیمتر مربعو کمترین درصد شکستگی (۱۲/۷ درصد) مربوط به ترکیب دو پارامتر دور با ۸۰۰ دور در دقیقهو سطح مقطع با ۷۰۵ میلیمتر مربع است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.