مقاله تاثیر دور توپی و موقعیت تیغه برکیفیت برنج در سفیدکن تیغهای بهینهشده
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر دور توپی و موقعیت تیغه برکیفیت برنج در سفیدکن تیغهای بهینهشده دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر دور توپی و موقعیت تیغه برکیفیت برنج در سفیدکن تیغهای بهینهشده کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر دور توپی و موقعیت تیغه برکیفیت برنج در سفیدکن تیغهای بهینهشده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر دور توپی و موقعیت تیغه برکیفیت برنج در سفیدکن تیغهای بهینهشده :
تعداد صفحات :۲۴
به منظور کاهش شکستگی و ضایعات برنج، توپی سفیدکن تیغهای برنج به مارپیچ انتقال مجهز شد. آزمایشهای اولیه نشان داد، استفاده از این توپی میتواند شکستگی برنج را در حدود ۵/۲ درصد کاهش دهد. برای تکمیل طرح فوق و بررسی تاثیر عواملی نظیر سرعت توپی و موقعیت تیغه بر کیفیت برنج سفیدشده، آزمایشی در قالب فاکتوریل بر پایه بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار روی برنج رقم سازندگی اصفهان اجرا شد که در آن اثر سرعت توپی در پنج سطح ۵۰۰،۶۰۰، ۷۰۰،۸۰۰ و۹۰۰ دور بر دقیقه و موقعیت تیغه در سه سطح: ۱- فاصله تیغه از ابتدای توپی ۷ میلیمتر و از انتهای آن ۹ میلیمتر، ۲- فاصله تیغه از ابتدا و انتهای توپی ۸ میلیمتر و ۳- فاصله تیغه از ابتدای توپی ۹ میلیمتر و از انتهای آن ۷ میلیمتر بر کیفیت برنج سفیدشده ارزیابی شد. در هر تیمار درصد شکستگی برنج، درصد برنج سفید سالم و درجه سفیدشدگی اندازهگیری و شاخص کارایی سفیدکن محاسبه گردید. نتایج نشان داد اثر سرعت توپی در سطح احتمال ۵ درصد بر شکستگی و برنج سفید سالم معنیدار است و نیز موقعیت تیغه در سطح احتمال یک درصد و اثر متقابل سرعت توپی و موقعیت تیغه بر درجه سفیدشدگی و شاخص کارایی سفیدکن در سطح احتمال ۵ درصد معنیدار است. بر این اساس، مناسبترین حالتهای کاری سفیدکن بهینهشده در سرعت ۶۰۰ دور بر دقیقه و موقعیت سوم تیغه (فاصله تیغه از ابتدای توپی ۹ میلیمتر و از انتهای آن ۷ میلیمتر) یا سرعت ۸۰۰ دور بر دقیقه در هر یک از سه موقعیت تیغه (ترجیحاً موقعیت اول تیغه) به دست آمد. در این دو تنظیم به ترتیب میانگین شکستگی برنج ۱۱ و۱۲ درصد، درجه سفیدشدگی ۸۴/۸ و۰۲/ ۸ درصد و شاخص کارایی سفیدکن ۸۶/۷ و ۱/۷ بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.