مقاله طراحی، ساخت، و ارزیابی پوستکن بادامزمینی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله طراحی، ساخت، و ارزیابی پوستکن بادامزمینی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله طراحی، ساخت، و ارزیابی پوستکن بادامزمینی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی، ساخت، و ارزیابی پوستکن بادامزمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله طراحی، ساخت، و ارزیابی پوستکن بادامزمینی :
تعداد صفحات :۲۴
بادامزمینی یکی از دانههای روغنی است که مغز آن ۴۶ درصد روغن دارد. بادامزمینی مقدار قابل توجهی ماده خشک بدون چربی دارد که پس از روغنکشی برای خوراک دام قابل استفاده است. از پوست خارجی آن به عنوان ماده سوختی و تولید پالت پرسشده استفاده میشود. در ایران، استفاده آجیلی از بادامزمینی از زمان قدیم وجود داشته و امروزه در حال گسترش است. هرغلاف بادامزمینی ۱ تا ۶ مغز دارد. پس از برداشت محصول و رسیدن رطوبت غلاف به ۱۰-۵ درصد، جهت مصرف آجیلی یا استخراج روغن، مغز بادامزمینی را باید از پوست جدا کرد. هدف از این پژوهش طراحی، ساخت، و ارزیابی یک دستگاه پوستکن بادامزمینی بود که بتواند پوست را از غلاف بادامزمینی و سپس دانه و پوست را از هم جدا کند. دستگاه ساختهشده شامل: قیف تغذیه، کوبنده، ضدکوبنده، سینی دانه، فن، الکتروموتور، تسمه و پولی، شاسی، پوشش، و یاتاقان است. در ارزیابی عملکرد دستگاه، تاثیر پارامترهای سرعت خطی کوبنده در چهار سطح (۴، ۵، ۶، و ۷ متر بر ثانیه) و فاصله کوبنده از ضد کوبنده در چهارسطح (۸، ۱۲، ۱۶، و۲۰ میلیمتر) در قالب طرح فاکتوریل بر پایه بلوکهای کامل تصادفی بر راندمان پوستگیری و درصد شکستگی دانه بادامزمینی بررسی شد. نتایج نشان داد که سرعت خطی کوبنده و فاصله کوبنده با ضدکوبنده بر راندمان پوستگیری تاثیر معنیداری دارد در حالیکه بر درصد شکستگی دانهها تنها عامل فاصله تاثیر معنیدار نشان میدهد (۰۱/۰ > P). اثر متقابل این دو عامل بر پارامترهای یادشده معنیدار نبود. نتایج همچنین نشان داد در صورتیکه در فرایند پوستگیری بادامزمینی ترکیب بهترین راندمان پوستگیری با کمترین میزان شکستگی مد نظر باشد سرعت خطی کوبنده باید ۵ تا ۷ متر در ثانیه و فاصله کوبنده و ضدکوبنده ۱۲ میلیمتر تنظیم شود. شکستگی دانه بادامزمینی در همه تیمارها به صورت دو لپهشدن بود و خردشدن دانه به ندرت اتفاق میافتاد. دانههای شکسته قابل استفاده بودند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.