مقاله تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی انار (رقم آلک)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی انار (رقم آلک) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی انار (رقم آلک) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی انار (رقم آلک)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی انار (رقم آلک) :
تعداد صفحات :۲۱
بهمنظور طراحی تجهیزات نگهداری وانبارداری میوه انار، گرمای ویژه و هدایت گرمایی قسمتهای مختلف (پوست،پی،دانه و هسته) انار (رقم آلک) در گستره رطوبتی ۲/۳۴ درصدتا ۱/۸۰ درصد (بر پایه تر) وچهار دمای (۱۳،۸،۳، و ۱۸) درجه سلسیوس بررسی شد. روش مخلوط برای اندازهگیری گرمای ویژه، روش پراب برای تعیین هدایت حرارتی پوست و پی انار، و روش سیم داغ برای اندازهگیری هدایت حرارتی دانه انار به کار گرفته شد. بررسیها نشان داد که با افزایش دما و رطوبت، گرمای ویژه به طور خطی برای دانه، پوست، و پی انار در محدوده ۱۲۷/۱ تا ۷۸۹/۲، ۵۱۶/۱ تا ۴۱۱/۳ ، ۹۳۱/۰ تا ۰۶۶/۳ کیلوژول برکیلوگرمدرجه سلسیوس افزایش می یابد. مقادیر هدایت گرمایی برای پوست، پی، و دانه به ترتیب در محدوده ۱۵۲۴/۰ تا ۴۲۱۸/۰، ۱۴۸۱/۰ تا ۴۵۱/۰، و ۱۳۱/۰ تا ۴۲۰۴/۰ وات بر مترکلوین تعیین شد، آنالیز واریانس نشان داد که مقدار رطوبت و دما تأثیر معنیداری بر گرمای ویژه و هدایت گرمایی تمامی قسمتهای انار دارند، هرچند اثر مقدار رطوبت، در مقایسه با دما، بیشتر است. برای پیشبینی تغییرات گرمای ویژه و هدایت حرارتی انار برحسب تابعی از دما و رطوبت، از مدلهای رگرسیون با مقادیر بالای استفاده شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.