مقاله تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی انار (رقم آلک)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی انار (رقم آلک) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی انار (رقم آلک)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی انار (رقم آلک)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی انار (رقم آلک) :

تعداد صفحات :۲۱

بهمنظور طراحی تجهیزات نگهداری وانبارداری میوه انار، گرمای ویژه و هدایت گرمایی قسمت­های مختلف (پوست،پی،دانه و هسته) انار (رقم آلک) در گستره رطوبتی ۲/۳۴ درصدتا ۱/۸۰ درصد (بر پایه تر) وچهار دمای (۱۳،۸،۳، و ۱۸) درجه سلسیوس بررسی شد. روش مخلوط برای اندازه­گیری گرمای ویژه، روش پراب برای تعیین هدایت حرارتی پوست و پی انار، و روش سیم داغ برای اندازه­گیری هدایت حرارتی دانه انار به کار گرفته شد. بررسی­ها نشان داد که با افزایش دما و رطوبت، گرمای ویژه به طور خطی برای دانه، پوست، و پی انار در محدوده ۱۲۷/۱ تا ۷۸۹/۲، ۵۱۶/۱ تا ۴۱۱/۳ ، ۹۳۱/۰ تا ۰۶۶/۳ کیلوژول برکیلوگرم­درجه سلسیوس افزایش می یابد. مقادیر هدایت گرمایی برای پوست، پی، و دانه به ترتیب در محدوده ۱۵۲۴/۰ تا ۴۲۱۸/۰، ۱۴۸۱/۰ تا ۴۵۱/۰، و ۱۳۱/۰ تا ۴۲۰۴/۰ وات بر مترکلوین تعیین شد، آنالیز واریانس نشان داد که مقدار رطوبت و دما تأثیر معنی­داری بر گرمای ویژه و هدایت گرمایی تمامی قسمت­های انار دارند، هرچند اثر مقدار رطوبت، در مقایسه با دما، بیشتر است. برای پیش­بینی تغییرات گرمای ویژه و هدایت حرارتی انار برحسب تابعی از دما و رطوبت، از مدل­های رگرسیون با مقادیر بالای استفاده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.