مقاله بررسی تأثیر روش‌های مختلف برداشت بر مقدار ضایعات دو رقم برنج در استان خوزستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تأثیر روش‌های مختلف برداشت بر مقدار ضایعات دو رقم برنج در استان خوزستان دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر روش‌های مختلف برداشت بر مقدار ضایعات دو رقم برنج در استان خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر روش‌های مختلف برداشت بر مقدار ضایعات دو رقم برنج در استان خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر روش‌های مختلف برداشت بر مقدار ضایعات دو رقم برنج در استان خوزستان :

تعداد صفحات :۲۷

برداشت نیمه‌مکانیزه و چند مرحله‌ای برنج در استان خوزستان، ضایعات و افت زیادی به دنبال دارد. برای برداشت برنج در منطقه، بسته به شرایط و امکانات، یکی از روش­های مستقیم یا غیرمستقیم یا استفاده از یکی از کوبنده‌های میخی یا سوهانی (کمباین‌های دارای کوبنده‌های میخی و یا سوهانی) معمول است. به­منظور بررسی اثرروش­های مختلفبرداشت (و نیز نوع کوبنده) و رقم شلتوک بر میزان ضایعات، آزمایشی به­صورت کرت­های نواری در قالب طرح بلوک­ها کامل تصادفی با دو عامل (روش برداشت و رقم) و سه تکرار در سال­های ۸۰ و ۸۱ در ایستگاه‌ تحقیقات کشاورزی شاوور (خوزستان) اجرا شد. روش­های برداشت شامل برداشت غیرمستقیم به­علاوه کوبش با کمباین دارای کوبنده سوهانی، برداشت غیرمستقیم به­علاوه کوبش با کمباین دارای کوبنده دندانه میخی، برداشت مستقیم با کمباین دارای کوبنده سوهانی، و برداشت مستقیم با کمباین دارای کوبنده دندانه میخی به عنوان فاکتور عمودی و ارقام شلتوک شامل رقم پرمحصول LD183 و رقم محلی کیفی عنبوری قرمز به­عنوان سطوح فاکتور افقی در نظر گرفته شدند. نتایج تجزیه دو ساله مر بوط به افت کمی نشان می­دهد که بین سال، روش­های برداشت، و اثر متقابل بین آنها تفاوت بسیار معنی‌دار وجود دارد، در حالی که بین ارقام اختلافی مشاهده نمی­شود. با توجه به مقایسه میانگین‌ها، افت مربوط به سال اول (۳۴/۳ درصد) بیش از سال دوم (۰۸/۲ درصد) و افت کمّی رقم عنبوری (۷۱/۲ درصد) کمتر از رقم LD183، (۷۴/۲ درصد) است. افت برداشت با کمباین دارای کوبنده دندانه میخی به­طور متوسط ۷۳/۱ درصد به­دست آمد که نسبت به کوبنده سوهانی (با افت متوسط ۶۸/۳ درصد) پایین­تر است. در هر دو رقم برنج، کمترین افت مربوط به کمباین دندانه میخی است. برداشت غیر مستقیم رقم LD183 و کوبش با کمباین سوهانی با افت متوسط ۴۲/۵ درصد در سال اول و برداشت غیرمستقیم رقم عنبوری قرمز با کوبش توسط کمباین میخی و میانگین افت ۴۸/۱ درصد در سال دوم به ترتیب بیشترین و کمترین میزان افت کمی را نشان می­دهند. از نظر افت کیفی (میزان خرد برنج) بین روش­های برداشت اختلاف معنی‌دار مشاهده نمی­شود ولی بین سال اختلاف بسیار معنی‌دار است و افت مربوط به سال دوم (با ۶/۴۵ درصد) از سال اول (با ۹/۱۸ درصد) بیشتر است. بین ارقام نیز افت معنی‌دار است. رقم LD183 (با متوسط ۲/۳۴ درصد) میزان خرد برنج بیشتری نسبت به رقم عنبوری قرمز (با متوسط ۶/۲۷ درصد) به دست داده است. در تمام روش­های برداشت، رقم LD183 به­طور نسبی میزان خرد برنج بیشتری به همراه داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.