مقاله بهینهسازی شرایط استخراج و ترسیب در تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بهینهسازی شرایط استخراج و ترسیب در تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهینهسازی شرایط استخراج و ترسیب در تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینهسازی شرایط استخراج و ترسیب در تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بهینهسازی شرایط استخراج و ترسیب در تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا :
تعداد صفحات :۱۷
کنجاله کلزا ۴۳-۳۸ درصد پروتئین دارد و از نظر کیفی پروتئینهای آن ترکیبی از اسیدهای آمینه مناسب و در حد دانههای غلات است. تولید ایزوله پروتئینی در واقع هم موجب استفاده بهینه از کنجاله کلزا میشود و هم به عنوان منبع انرژی و پروتئین جهت تقویت و غنیسازی اکثر مواد غذایی میتواند به کار رود. استخراجپذیری و رسوب پروتئینهای کنجاله کلزا تابعی از pH و در هر رقم متفاوت است. در این تحقیق، رقم PF7045.91، با دو تیمار pH استخراج پروتئین در سه سطح (۱۰، ۱۱ و ۱۲) و pH ترسیب پروتئین نیز در سه سطح (۵/۴، ۵/۵ و ۵/۶) در نظر گرفته شد، تا ضمن تعیین شرایط بهینه تولید ایزوله پروتئینی بعضی از خواص کیفی آن نیز مشخص شود. نتایج نشان میدهد که بهترین شرایط جهت تهیه ایزوله پروتئینی، استخراج در شرایط قلیایی با ۱۲= pH و رسوب پروتئین در نقطه ۵/۵= pH بوده است. در این شرایط، ایزوله تولیدی دارای ۱/۸۸ درصد پروتئین با مقدار وزنی ۳/۱۵ درصد (بر اساس وزن اولیه کنجاله) است. همچنین، مقدار اسیدفیتیک ایزوله در این شرایط بسیار کم و در حد ۴/۰ درصد است. مقدار گلوکوزینولات کنجاله مصرفی و ایزوله پروتئینی حاصل بسیار پایین و در همه شرایط غیر قابل اندازهگیری است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.