مقاله بهینه‌سازی شرایط استخراج و ترسیب در تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بهینه‌سازی شرایط استخراج و ترسیب در تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه‌سازی شرایط استخراج و ترسیب در تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه‌سازی شرایط استخراج و ترسیب در تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه‌سازی شرایط استخراج و ترسیب در تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا :

تعداد صفحات :۱۷

کنجاله کلزا ۴۳-۳۸ درصد پروتئین دارد و از نظر کیفی پروتئین­های آن ترکیبی از اسیدهای آمینه مناسب و در حد دانه‌های غلات است. تولید ایزوله پروتئینی در واقع هم موجب استفاده بهینه از کنجاله کلزا می­شود و هم به عنوان منبع انرژی و پروتئین جهت تقویت و غنی­سازی اکثر مواد غذایی می­تواند به کار رود. استخراج­پذیری و رسوب پروتئین‌های کنجاله کلزا تابعی از pH و در هر رقم متفاوت است. در این تحقیق، رقم PF7045.91، با دو تیمار pH استخراج پروتئین در سه سطح (۱۰، ۱۱ و ۱۲) و pH ترسیب پروتئین نیز در سه سطح (۵/۴، ۵/۵ و ۵/۶) در نظر گرفته شد، تا ضمن تعیین شرایط بهینه تولید ایزوله پروتئینی بعضی از خواص کیفی آن نیز مشخص شود. نتایج نشان می­دهد که بهترین شرایط جهت تهیه ایزوله پروتئینی، استخراج در شرایط قلیایی با ۱۲= pH و رسوب پروتئین در نقطه‌ ۵/۵= pH بوده است. در این شرایط، ایزوله تولیدی دارای ۱/۸۸ درصد پروتئین با مقدار وزنی ۳/۱۵ درصد (بر اساس وزن اولیه کنجاله) است. همچنین، مقدار اسیدفیتیک ایزوله در این شرایط بسیار کم و در حد ۴/۰ درصد است. مقدار گلوکوزینولات کنجاله مصرفی و ایزوله پروتئینی حاصل بسیار پایین و در همه شرایط غیر قابل اندازه‌گیری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.