مقاله بررسی تأثیر ورقه‌های گریپ‌گارد بر کیفیت و کنترل آلودگی قارچی انگور در سردخانه۱


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تأثیر ورقه‌های گریپ‌گارد بر کیفیت و کنترل آلودگی قارچی انگور در سردخانه۱ دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر ورقه‌های گریپ‌گارد بر کیفیت و کنترل آلودگی قارچی انگور در سردخانه۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر ورقه‌های گریپ‌گارد بر کیفیت و کنترل آلودگی قارچی انگور در سردخانه۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر ورقه‌های گریپ‌گارد بر کیفیت و کنترل آلودگی قارچی انگور در سردخانه۱ :

تعداد صفحات :۲۴

در این تحقیق به منظور بررسی تأثیر ورقه­های گریپ گارد بر کیفیت‌ انگور و کنترل بیماریهای انباری در سردخانه طرحی به صورت‌ آزمایش فاکتوریل با پایه کاملاً تصادفی با سه تکرار روی ارقام کلاهداری و کج ­انگوری ‌به اجرا درآمد. ورقه‌های گریپ‌گارد حاوی۰، ۴، ۷ و۱۰ درصد محلول متابی‌سولفیت سدیم‌ در دو ردیف، ته و وسط، جعبه­ها قرار داده شدند. جعبه­های تیمار شده به مدت ۳ ماه در دمای صفر درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ۹۰-۹۵ درصد نگهداری شدند. هر ماه یک بار میزان ‌آلودگی قارچی، پوسیدگی حبه‌ها، میزان‌کل مواد جامد قابل حل، اسید قابل تیتر، pH، درصد قند و درصد رطوبت و در پایان ماه سوم مقدار گو‌گرد‌ باقیمانده، ویتامین ث، و خصوصیات ارگانو‌لپتیکی اندازه‌گیری شد. نتایج آزمایشها نشان داد که‌ درصد آلودگی قارچی و درصد پوسیدگی در اثر استفاده از ورقه­های گریپ گارد کاهش می‌یابد. استفاده از این ورقه‌ها باعث تغییر در میزان مواد جامد قابل حل و کاهش اسید قابل تیتر می‌شود و از افزایش pH در مدت نگهداری جلوگیری می‌کند. میزان ویتامین ث در اثر افزایش غلظت محلول متابی­سولفیت سدیم افزایش پیدا می‌کند. با توجه به نتایج حاصل، استفاده‌ از ور‌قه­‌های‌ گریپ‌ گارد حاوی ۱۰ در‌صد­محلول متابی‌سولفیت ‌سدیم باعث ‌حفظ ‌بهتر‌ خصو‌صیات کمی و ‌کیفی انگور می‌شود. میزان با‌قیمانده دی اکسید گوگرد در پایان ماه سوم نگهداری در حد استاندارد بود و‌ حفظ این خصوصیات ‌در رقم کلاهداری خیلی بهتر از رقم کج انگوری مشاهده شد. نتایج استفاده از ور‌قه‌های‌ گریپ‌گارد حاوی ۷ درصد محلول متا‌بی‌سو‌لفیت سدیم ‌در رده دوم قرارگرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.