مقاله بررسی اثر استفاده از شیرینکننده آسهسولفام K بر ماندگاری و پایداری حرارتی آسپارتام در نوشابه رژیمی نوع کولا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر استفاده از شیرینکننده آسهسولفام K بر ماندگاری و پایداری حرارتی آسپارتام در نوشابه رژیمی نوع کولا دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر استفاده از شیرینکننده آسهسولفام K بر ماندگاری و پایداری حرارتی آسپارتام در نوشابه رژیمی نوع کولا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر استفاده از شیرینکننده آسهسولفام K بر ماندگاری و پایداری حرارتی آسپارتام در نوشابه رژیمی نوع کولا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر استفاده از شیرینکننده آسهسولفام K بر ماندگاری و پایداری حرارتی آسپارتام در نوشابه رژیمی نوع کولا :
تعداد صفحات :۲۴
در این بررسی تأثیر استفاده از شیرینکنند آسهسولفام K بر ماندگاری آسپارتام در نوشاب رژیمی نوع کولا ارزیابی شده است. از آنجا که آسهسولفام K پایداری مطلوبی در دماهای بالا دارد، در این بررسی اثر استفاده از مخلوط دو شیرینکننده بر پایداری حرارتی آسپارتام در نوشابه رژیمی نوع کولا نیز بررسی شد. به این منظور نوشاب کولای حاوی دو شیرینکننده با نسبت وزنی ۱:۱ فرموله شد و پس از آزمونهای کنترل کیفی به همراه نوشاب حاوی آسپارتام به تنهایی، به عنوان شاهد، به مدت ۶ ماه در سه دمای یخچال (۴ درجه سلسیوس)، محیط (۲۵ درجه سلسیوس)، و آون (۴۰ درجه سلسیوس) قرار داده شدند. غلظت آسپارتام باقی مانده در نوشابه، هر ۱۵ روز یک بار با استفاده از دستگاه کروماتوگرافی یونی با کارایی بالا اندازهگیری شد. نتایج آماری به دست آمده ماندگاری بهتر آسپارتام را در نوشابههای رژیمی حاوی آسهسولفام K نشان داد. معادلات سینتیکی برای واکنش تجزیه آسپارتام از نوع معادلات مرتب اول نوشته شد و نتایج زمان نیمهعمر آسپارتام با استفاده از معادلات سینتیکی، ماندگاری بهتر آن را در نوشابههای حاوی آسهسولفام Kتأیید کرد. انرژی اکتیواسیون واکنش تجزی آسپارتام از طریق نوشتن معادلات آرنیوس محاسبه شد؛ مقدار این انرژی در نوشاب فاقد آسهسولفام K بیشتر بود که به نوب خود تأثیر شدیدتر دما بر واکنش تجزیه آسپارتام و افزایش پایداری حرارتی آسپارتام را در مخلوط با آسهسولفام K نشان میدهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.