مقاله بررسی اثر استفاده از شیرین‌کننده آسه‌سولفام K بر ماندگاری و پایداری حرارتی آسپارتام در نوشابه رژیمی نوع کولا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر استفاده از شیرین‌کننده آسه‌سولفام K بر ماندگاری و پایداری حرارتی آسپارتام در نوشابه رژیمی نوع کولا دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر استفاده از شیرین‌کننده آسه‌سولفام K بر ماندگاری و پایداری حرارتی آسپارتام در نوشابه رژیمی نوع کولا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر استفاده از شیرین‌کننده آسه‌سولفام K بر ماندگاری و پایداری حرارتی آسپارتام در نوشابه رژیمی نوع کولا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر استفاده از شیرین‌کننده آسه‌سولفام K بر ماندگاری و پایداری حرارتی آسپارتام در نوشابه رژیمی نوع کولا :

تعداد صفحات :۲۴

در این بررسی تأثیر استفاده از شیرین­کنند آسه‌سولفام K بر ماندگاری آسپارتام در نوشاب رژیمی نوع کولا ارزیابی شده است. از آنجا که آسه‌سولفام K پایداری مطلوبی در دماهای بالا دارد، در این بررسی اثر استفاده از مخلوط دو شیرین­کننده بر پایداری حرارتی آسپارتام در نوشابه رژیمی نوع کولا نیز بررسی شد. به این منظور نوشاب کولای حاوی دو شیرین­کننده با نسبت وزنی ۱:۱ فرموله شد و پس از آزمون­های کنترل کیفی به همراه نوشاب حاوی آسپارتام به تنهایی، به عنوان شاهد، به مدت ۶ ماه در سه دمای یخچال (۴ درجه سلسیوس)، محیط (۲۵ درجه سلسیوس)، و آون (۴۰ درجه سلسیوس) قرار داده شدند. غلظت آسپارتام باقی مانده در نوشابه، هر ۱۵ روز یک بار با استفاده از دستگاه کروماتوگرافی یونی با کارایی بالا اندازه­گیری شد. نتایج آماری به دست آمده ماندگاری بهتر آسپارتام را در نوشابه­های رژیمی حاوی آسه‌سولفام K نشان داد. معادلات سینتیکی برای واکنش تجزیه آسپارتام از نوع معادلات مرتب اول نوشته شد و نتایج زمان نیمه­عمر آسپارتام با استفاده از معادلات سینتیکی، ماندگاری بهتر آن را در نوشابه­های حاوی آسه‌سولفام Kتأیید کرد. انرژی اکتیواسیون واکنش تجزی آسپارتام از طریق نوشتن معادلات آرنیوس محاسبه شد؛ مقدار این انرژی در نوشاب فاقد آسه‌سولفام K بیشتر بود که به نوب خود تأثیر شدیدتر دما بر واکنش تجزیه آسپارتام و افزایش پایداری حرارتی آسپارتام را در مخلوط با آسه‌سولفام K نشان می­دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.