مقاله بررسی اثر دمای نگهداری روی برخی از خصوصیات مکانیکی مغز پسته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر دمای نگهداری روی برخی از خصوصیات مکانیکی مغز پسته دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر دمای نگهداری روی برخی از خصوصیات مکانیکی مغز پسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر دمای نگهداری روی برخی از خصوصیات مکانیکی مغز پسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر دمای نگهداری روی برخی از خصوصیات مکانیکی مغز پسته :

تعداد صفحات :۱۷

دانه پسته پس از انبارداری در حین حمل و نقل تحت تأثیر نیروهای مختلفی قرار می­گیرد و صدمات مکانیکی مختلفی از جمله شکستگی، ترک خوردگی، و خراشیدگی در مغز آنها به وجود می­آید. خصوصیات مکانیکی مغز پسته در شدت صدمات وارده به آن مؤثرند و این خصوصیات خود تابع شرایط نگهداری پسته در انبار خواهد بود. در این پژوهش، اثر چهار دمای ۲۵، ۵، ۵- و ۱۵- درجه سانتی­گراد بر خصوصیات مکانیکی مغز پسته بررسی شد. در آزمایش­های انجام شده برای هر دما، دانه­های پسته در کیسه­های پلاستیکی به مدت سه ماه در انبار نگهداری شد و سپس تحت آزمون­های ماندگاری، ضربه، فشار، و خردشدگی قرار گرفت. تجزیه و تحلیل نتایج نشان دادند که دماهای زیر صفر درجه سانتی­گراد باعث حفظ پوسته سطحی مغز پسته می‌شوند و از صدمات ماندگاری آن می­کاهند، ولی این دماها باعث ترد شدن مغز گشته و شکنندگی آن را افزایش می­دهند. در آزمایش­های فشار، مدول الاستیسیته برای تیمارهای ذکر شده به ترتیب ۱۷/۶۴، ۱۱/۶۳، ۷۰/۳۷ و ۵۶/۲۶ مگا پاسکال به دست آمد و توان لازم برای ایجاد تسلیم بیولوژیکی با افزایش دمای نگهداری افزایش یافت. آزمون خردشدگی تفاوت چندانی بین توزیع پراکندگی ذرات خرد شده روی الک­های مختلف نشان نداد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.