مقاله بررسی اثر آبیاری، تغذیه و تاریخ برداشت بر کیفیت و عمر انباری سیب رددلیشز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر آبیاری، تغذیه و تاریخ برداشت بر کیفیت و عمر انباری سیب رددلیشز دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر آبیاری، تغذیه و تاریخ برداشت بر کیفیت و عمر انباری سیب رددلیشز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر آبیاری، تغذیه و تاریخ برداشت بر کیفیت و عمر انباری سیب رددلیشز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر آبیاری، تغذیه و تاریخ برداشت بر کیفیت و عمر انباری سیب رددلیشز :

تعداد صفحات :۲۴

این تحقیق به منظور مطالعه تأثیر روش­های تغذیه با کلریدکلسیم، آبیاری، و تاریخ برداشت بر کیفیت و عمر انباری سیب رددلیشز در منطقه ارومیه در سال­های ۸۰-۱۳۷۹ اجرا شد. در این تحقیق تیمارهای تغذیه با کلریدکلسیم شامل: ۱- محلول­پاشی آب به اضافه سیتووت ۱/۰ درصد (شاهد)، ۲- محلول­پاشی با کلرید کلسیم ۱ درصد به اضافه سیتووت ۱/۰ درصد در ۴ نوبت، ۳-‌‌ ‌غوطه­ور کردن میوه پس از برداشت در محلول ۴ درصد کلرید کلسیم به مدت ۱۰ دقیقه و ۴- تلفیقی از تیمار ۲ و ۳ بود. تیمارهای آبیاری عبارت بودند از: ۱- عرف محل، ۲- کم­آبیاری تنظیم شده و ۳- قطع آبیاری در دو هفته قبل از برداشت، و برداشت میوه نیز در سه تاریخ به فاصله یک هفته از یکدیگر (از زمان ۱۳۸ روز بعد از تمام گل) انجام شد. کلیه نمونه­های مربوط به هر تیمار به مدت شش ماه در شرایط صفر درجه سانتی­گراد و رطوبت نسبی ۹۰-۸۵ درصد در سردخانه نگهداری شدند. نمونه‌ها در زمان برداشت و هر۳۰ روز یک­بار پس از برداشت از نظر سفتی بافت، مواد جامد انحلال­پذیر، pH، اسیدیته، دانسیته، درصد ‌آبدهی، وزن متوسط میوه و عناصر ماکرو اندازه‌گیری شدند. نتایج نشان داد که تاریخ برداشت در سطح یک درصد و اثر متقابل تغذیه- آبیاری و برداشت- آبیاری در سطح پنج درصد بر سفتی بافت میوه تاثیر معنی‌دار دارد. میزان کل مواد جامد انحلال­پذیر از نظر تاریخ برداشت و اثر متقابل هر سه تیمار در سطح یک درصد معنی‌دار است. تاثیر تاریخ برداشت در pH و اسیدیته آب میوه‌ در سطح یک درصد معنی‌دار است. اثر تیمارهای زمان برداشت و آبیاری بر وزن متوسط و مقدار آبدهی میوه­ در سطح یک درصد و اثر متقابل آبیاری- برداشت درسطح پنج درصد معنی‌دار و اثر تیمارها بر دانسیته غیر معنی­دار شد. مقدار کلسیم میوه­ها از نظر تاریخ برداشت و اثر متقابل تغذیه و تاریخ برداشت و اثر متقابل تغذیه و آبیاری و اثر متقابل هر سه تیمار بر کلسیم در سطح یک درصد معنی‌دار شد. به طور کلی، در مورد کلیه صفات در پایان دوره نگهداری اختلاف معنی­داری بین تیمارها مشاهده نشد. در آزمایش­های حسی، بالاترین امتیاز مربوط به تیمار چهارم تغذیه، برداشت دوم و آبیاری به روش دوم، است. بنابراین، پیشنهاد می‌شود سیب رددلیشز ۱۴۵ روز بعد از تاریخ تمام گل برداشت شود و کاربرد کلسیم به روش اسپری درختان با محلول یک درصد در ۴ نوبت به اضافه غوطه­وری میوه­ها با محلول ۴ درصد به مدت ۱۰ دقیقه پس از برداشت و قطع آبیاری دوهفته قبل از برداشت در نظر گرفته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.