مقاله علل حذف در گله‌های گاو شیری کشت و صنعت و دامپروی مغان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله علل حذف در گله‌های گاو شیری کشت و صنعت و دامپروی مغان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله علل حذف در گله‌های گاو شیری کشت و صنعت و دامپروی مغان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله علل حذف در گله‌های گاو شیری کشت و صنعت و دامپروی مغان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله علل حذف در گله‌های گاو شیری کشت و صنعت و دامپروی مغان :

تعداد صفحات :۱۷

برای بررسی عوامل حذف گاوهای شیری هلشتاین در گاوداری‌های صنعتی کشت و صنعت و دامپروری مغان داده‌های مربوط به دلایل حذف تحت ۱۰ عنوان: طبقه بندی شدند. میزان حذف از مهمترین عواملی است که ماندگاری یک واحد پرورش دام را تحت تاثیر قرار می‌دهد گاوهای شیری مشکلات باروری، وضعیت فیزیکی و فیزیولوژیکی، بیماری‌های عفونی، بیماری‌های غیرعفونی، ورم پستان، مشکلات پستانی، لنگش، سخت زایی، زمین‌گیری و آسیب فیزیکی ممکن است به دلایل اجباری (مرگ، بیماری‌های حاد و ناباروری) و یا اختیاری (تولید پایین) از گله حذف شوند. مطالعه حاضر به منظور بررسی میزان و علل حذف گاوهای شیری کشت و صنعت و دامپروری مغان انجام شد. اطلاعات دام‌های حذفی ۵ ایستگاه شیری که توسط ثبت مشخصات مجتمع دامپروری طی سال‌های ۱۳۸۵ تا ۱۳۹۳ جمع‌آوری شده بودند، مورد بررسی قرار گرفتند. تعداد گاوهای مولد در طی این سال‌ها ۵۰۷۴ راس بصورت دام در روز بوده است. نتایج بدست آمده نشان داد که از بین ۱۲۲۵۸ گاو شیری حذف شده در طی ۹ سال، بیماری‌های غیر عفونی با ۸۰/۲۲ درصد و وضعیت فیزیکی و فیزیولوژیکی گاو با ۳۸/۱۸ درصد بیشترین دلایل حذف را به خود اختصاص داده‌اند. بطوریکه میانگین حذف سن دام و میانگین شکم‌های حذف شده در طی این مدت بترتیب، ۲۴/۵ سال و ۹۸/۲ بوده است. تجزیه و تحلیل داده‌ها نشان داد که حذف اختیاری ۹۱/۳۴ درصد و حذف اجباری ۰۹/ ۶۵ درصد می‌باشد. نتایج این تحقیق پیشنهاد می‌کند که بیشترین دلایل حذف گاو شیری، بیماری های غیر عفونی و نامناسب بودن وضعیت فیزیکی و فیزیولوژیکی گاو بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.