مقاله اثرات استفاده از سطوح مختلف چربی رستورانی و ویتامین E بر عملکرد و صفات کیفی تخممرغ در مرغهای تخمگذار
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرات استفاده از سطوح مختلف چربی رستورانی و ویتامین E بر عملکرد و صفات کیفی تخممرغ در مرغهای تخمگذار دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات استفاده از سطوح مختلف چربی رستورانی و ویتامین E بر عملکرد و صفات کیفی تخممرغ در مرغهای تخمگذار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات استفاده از سطوح مختلف چربی رستورانی و ویتامین E بر عملکرد و صفات کیفی تخممرغ در مرغهای تخمگذار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرات استفاده از سطوح مختلف چربی رستورانی و ویتامین E بر عملکرد و صفات کیفی تخممرغ در مرغهای تخمگذار :
تعداد صفحات :۱۷
به منظور ارزیابی مقاله اثرات استفاده از سطوح مختلف چربی رستورانی و ویتامین E بر عملکرد و صفات کیفی تخممرغ در مرغهای تخمگذار آزمایش حاضر انجام گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل(۳×2) در قالب طرح کاملاً تصادفی شامل ۲ سطح ویتامین E(صفر و ۱۵۰ میلیگرم در کیلوگرم خوراک) و ۳ سطح چربی رستورانی (صفر، ۵/۲ و ۵ درصد جیره) با تعداد ۲۸۸ قطعه مرغ تخمگذار سویه های- لاین (W36)، در ۶ تیمار، ۴ تکرار و ۱۲ قطعه مرغ در هر واحد آزمایشی به مدت ۱۲ هفته از سن ۴۶ تا ۵۸ هفتگی مرغها انجام گرفت. نتایج نشان داد که استفاده از سطوح مختلف ویتامین E و چربی رستورانی اثرات معنیداری بر عملکرد و صفات کیفی تخممرغهای تولیدی در مرغهای تخمگذار ندارد(۰۵/۰<P). نتیجهگیری میشود که استفاده از چربی رستورانی تا سطح ۵ درصد خوراک مرغهای تخمگذار بدون داشتن اثرات سوء بر عملکرد و صفات کیفی تخممرغ آنها امکانپذیر بوده ولی استفاده از ویتامین E به مقدار ۱۵۰ میلیگرم در کیلوگرم خوراک اثرات مثبتی در عملکرد و صفات کیفی تخم مرغها ندارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.