مقاله اثرات سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر عملکرد و صفات کیفی تخم‌‌مرغ در مرغ‌های تخم‌‌گذار با جیره‌های بر پایه ذرت و گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثرات سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر عملکرد و صفات کیفی تخم‌‌مرغ در مرغ‌های تخم‌‌گذار با جیره‌های بر پایه ذرت و گندم دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر عملکرد و صفات کیفی تخم‌‌مرغ در مرغ‌های تخم‌‌گذار با جیره‌های بر پایه ذرت و گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر عملکرد و صفات کیفی تخم‌‌مرغ در مرغ‌های تخم‌‌گذار با جیره‌های بر پایه ذرت و گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر عملکرد و صفات کیفی تخم‌‌مرغ در مرغ‌های تخم‌‌گذار با جیره‌های بر پایه ذرت و گندم :

تعداد صفحات :۱۷

به منظور ارزیابی اثرات نوع جیره و سطح انرژی قابل متابولیسم بر عملکرد و صفات کیفی تخم‌‌مرغ در مرغ‌های تخم‌‌گذار آزمایش حاضر انجام گرفت. آزمایش با آرایش فاکتوریل(۳×2) در قالب طرح کاملاً تصادفی شامل جیره‌های بر پایه ذرت و گندم و ۳ سطح انرژی قابل متابولیسم(۲۸۰۰، ۲۹۰۰ و ۳۰۰۰ کیلوکالری بر کیلوگرم) با تعداد ۲۸۸ قطعه مرغ تخم‌گذار سویه های- لاین (W36)، در ۶ تیمار، ۴ تکرار و ۱۲ قطعه مرغ در هر واحد آزمایشی به مدت ۱۲ هفته از سن ۳۵ تا ۴۶ هفتگی مرغ‌ها انجام گرفت. بهترین عملکرد و صفات کیفی تخم‌‌مرغ با جیره‌های بر پایه ذرت و ۲۹۰۰ کیلوکالری انرژی قابل متابولیسم بدست آمد(۰۵/۰< P). استفاده از ۳۰۰۰ کیلوکالری انرژی قابل متابولیسم موجب افزایش هزینه تولید شد(۰۵/۰< P). جیره های بر پایه گندم و ۲۸۰۰ کیلوکالری انرژی قابل متابولیسم ضمن اینکه اثرات سوئی بر عملکرد و صفات کیفی تخم‌‌مرغ داشتند (۰۵/۰< P). در اثرات مقابل نوع جیره و سطح انرژی، بهترین عملکرد و صفات کیفی تخم‌‌مرغ، با جیره های بر پایه ذرت و ۲۹۰۰ کیلوکالری انرژی قابل متابولیسم مشاهده شد(۰۵/۰< P). به طور کلی نتیجه‌‌گیری می‌شود که در مرغ‌های تخم‌گذار در سن ۳۵ تا ۴۶ هفتگی استفاده از جیره‌های بر پایه ذرت با ۲۹۰۰ در مقایسه با جیره‌های بر پایه گندم و ۲۸۰۰ و ۳۰۰۰کیلوکالری بر کیلوگرم انرژی قابل متابولیسم، موجب بهبود عملکرد و صفات کیفی تخم‌‌مرغ می‌‌گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.