مقاله اثر مقایسه‏ ای سطوح مختلف پودر سیر (Alium sativum) و آنتی‏بیوتیک محرک رشد باسیتراسین در تغذیه جوجه‏ های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر مقایسه‏ ای سطوح مختلف پودر سیر (Alium sativum) و آنتی‏بیوتیک محرک رشد باسیتراسین در تغذیه جوجه‏ های گوشتی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر مقایسه‏ ای سطوح مختلف پودر سیر (Alium sativum) و آنتی‏بیوتیک محرک رشد باسیتراسین در تغذیه جوجه‏ های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مقایسه‏ ای سطوح مختلف پودر سیر (Alium sativum) و آنتی‏بیوتیک محرک رشد باسیتراسین در تغذیه جوجه‏ های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر مقایسه‏ ای سطوح مختلف پودر سیر (Alium sativum) و آنتی‏بیوتیک محرک رشد باسیتراسین در تغذیه جوجه‏ های گوشتی :

تعداد صفحات :۲۱

به منظور بررسی اثر پودر سیر بر عملکرد، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و ایمنی جوجه‏های گوشتی در مقایسه با آنتی‌بیوتیک آزمایشی با استفاده از ۲۴۰ قطعه جوجه گوشتی مخلوط سویه راس ۳۰۸ در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۴ گروه آزمایشی، ۵ تکرار و ۱۲ مشاهده در هر تکرار به مدت ۴۲ روز انجام پذیرفت. گروه‏های آزمایشی شامل شاهد (جیره پایه ذرت- سویا)، و به ترتیب سطوح ۰۵/۰ و ۱/۰درصد پودر سیر و سطح ۰۴۵/۰ درصد آنتی بیوتیک باسیتراسین اضافه شده به جیره پایه بودند.‏ صفات مورد اندازه‏گیری شامل عملکرد، وزن اندام‏های احشایی، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و تیتر ایمنی خون بودند. نتایج نشان داد میانگین مصرف خوراک، افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی در گروه پودر سیر ۱/۰ درصد در کل دوره پرورش بهبود معنی‏دار داشت (۰۵/0P≤). شاخص تولید به ترتیب در گروه‌های دارای سطوح پودر سیر ۱/۰ و ۵/۰ درصد به ‏صورت معنی‏داری نسبت به گروه شاهد و آنتی‏بیوتیک افزایش یافت (۰۵/0P≤). کاهش سطح سرمی لیپیدها و افزایش سطح عیارآنتی‏بادی علیه بیماری‏های برونشیت و گامبورو در گروه آزمایشی پودر سیر ۱/۰ درصد نسبت به گروه شاهد معنی‌دار بود (۰۵/0P≤). در کل مصرف سطح ۱/۰ درصد پودر سیر اثرهای سودمندی بر صفات عملکردی، فراسنجه‏های بیوشیمیایی و ایمنی خون ‏داشته و می‏تواند به عنوان جایگزین آنتی‏بیوتیک‏های محرک رشد در جیره جوجه‏های گوشتی استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.