مقاله بررسی اثر عوامل مدیریتی بر عملکرد مزارع پرورش جوجه گوشتی استان گلستان با استفاده از سیستم تصمیم گیری چندشاخصه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر عوامل مدیریتی بر عملکرد مزارع پرورش جوجه گوشتی استان گلستان با استفاده از سیستم تصمیم گیری چندشاخصه دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر عوامل مدیریتی بر عملکرد مزارع پرورش جوجه گوشتی استان گلستان با استفاده از سیستم تصمیم گیری چندشاخصه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر عوامل مدیریتی بر عملکرد مزارع پرورش جوجه گوشتی استان گلستان با استفاده از سیستم تصمیم گیری چندشاخصه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر عوامل مدیریتی بر عملکرد مزارع پرورش جوجه گوشتی استان گلستان با استفاده از سیستم تصمیم گیری چندشاخصه :

تعداد صفحات :۱۳

به منظور بررسی عوامل مدیریتی موثر در مزارع پرورش جوجه­ گوشتی، از ۲۰ درصد مزارع فعال استان گلستان، اطلاعات خام در قالب پرسشنامه جمع­آوری شدند. در این تحقیق خوراک مصرفی، میانگین وزن زنده در زمان کشتار، ضریب تبدیل غذایی و درصد زنده‌مانی مورد بررسی قرار گرفتند. شاخص عملکرد برای هر واحد مرغداری محاسبه و بر این اساس مزارع به چهار گروه ضعیف (۲۵ ± 200)، متــوســط (۲۵ ± 250) ، خوب (۲۵ ± 300) و عالی (۲۵ ± 350) تقسیم­بندی شدند. به منظور تعیین اثر عوامل مدیریتی بر شاخص­های عملکردی از سیستم تصمیم­گیری چند شاخصه(MCDM) استفاده و از مدل مجموع ساده وزنی ­ SAW، عوامل عمده موثر بر ارزیابی علل مدیریتی موثر بر اختلاف ایجاد شده بین چهار گروه و میزان سهم این عوامل در ایجاد اختلاف مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج حاصل نشان دادند که گروه­های متوسط و عالی به ترتیب با ۵۲/۳۰، ۴/۵۵ درصد، از عوامل مدیریتی در جهت بهبود تولید، بیشتر استفاده کرده­اند. در بین عوامل مدیریتی، فاصله زمانی نظافت لامپ­ها، ارتفاع لامپ­ها و رشته تحصیلی با ۳۰, ۶/۱۸ و ۱۸ درصد بیشترین سهم را در ایجاد اختلاف بین گروه­ها داشتند. لذا می­توان نتیجه گرفت مزارع مورد بررسی در این تحقیق، نتوانسته­اند از عوامل مدیریتی به طور بهینه در جهت بهبود عملکرد استفاده نمایند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.