مقاله اثرسطوح مختلف پودر قارچ (پلوروتوس استراتوس ) در جیره همراه و بدون آنزیم روابیو برعملکرد، برخی فراسنجه های خونی وخصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثرسطوح مختلف پودر قارچ (پلوروتوس استراتوس ) در جیره همراه و بدون آنزیم روابیو برعملکرد، برخی فراسنجه های خونی وخصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرسطوح مختلف پودر قارچ (پلوروتوس استراتوس ) در جیره همراه و بدون آنزیم روابیو برعملکرد، برخی فراسنجه های خونی وخصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرسطوح مختلف پودر قارچ (پلوروتوس استراتوس ) در جیره همراه و بدون آنزیم روابیو برعملکرد، برخی فراسنجه های خونی وخصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرسطوح مختلف پودر قارچ (پلوروتوس استراتوس ) در جیره همراه و بدون آنزیم روابیو برعملکرد، برخی فراسنجه های خونی وخصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی :

تعداد صفحات :۱۷

در این تحقیق،۱۹۲ قطعه بلدرچین ژاپنی از سن ده روزگی در قالب طرح کاملأ تصادفی به صورت فاکتوریل ۴×2 با ۸ تیمار و۴ تکرار و ۶ قطعه بلدرچین در هر تکرار تقسیم و به­طور تصادفی به یکی از هشت جیره آزمایشی اختصاص داده شدند. هشت جیره­ی آزمایشی شامل: جیره­های دارای سطوح مختلف پودر قارچ (صفر، ۵، ۱۰ و ۱۵ گرم در کیلوگرم) با دو سطح آنزیم روابیو (صفر و ۰۵/۰ گرم در کیلوگرم جیره) بودند. وزن و مقدار خوراک مصرفی به صورت هفتگی اندازه­گیری شدند. در سن ۴۲ روزگی، ۲ قطعه بلدرچین از هر تکرار جهت اندازه­گیری خصوصیات لاشه، درصد وزنی اندام­های داخلی کشتار شدند و برخی فراسنجه­های خونی مانند گلوکز، کلسترول، تری­گلیسرید، پروتئین­کل، فسفر و کلسیم در نمونه خون سنجش شدند. نتایج نشان دادند استفاده از پودر قارچ، استفاده از آنزیم در جیره سبب افزایش خوراک مصرفی بلدرچین­ها گردید (۰۵/۰>P). افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی بلدرچین­ها تحت تاثیر مصرف پودر قارچ قرار نگرفت ولی استفاده از آنزیم سبب افزایش وزن و بهبود ضریب تبدیل غذایی بلدرچین­ها (۰۵/۰>P) شد. همچنین، استفاده از پودر قارچ به همراه آنزیم سبب افزایش وزن و کاهش ضریب تبدیل غذایی بلدرچین­ها (۰۵/۰>P) شد. خصوصیات و اجزای لاشه از جمله وزن زنده، درصد لاشه، سنگدان، پیش­معده، روده و سینه تحت تاثیر جیره­های مختلف آزمایش (۰۵/۰>P) قرار نگرفتند. ولی وزن کبد و قلب (۰۵/۰>P) افزایش یافت. استفاده از سطوح مختلف پودر قارچ و آنزیم باعث افزایش سطح فسفر، کلسترول، پروتئین­کل و کاهش تری­گلیسرید و کلسیم سرم خون بلدرچین­ها (۰۵/۰>P) شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.