مقاله اثرسطوح مختلف پودر قارچ (پلوروتوس استراتوس ) در جیره همراه و بدون آنزیم روابیو برعملکرد، برخی فراسنجه های خونی وخصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرسطوح مختلف پودر قارچ (پلوروتوس استراتوس ) در جیره همراه و بدون آنزیم روابیو برعملکرد، برخی فراسنجه های خونی وخصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرسطوح مختلف پودر قارچ (پلوروتوس استراتوس ) در جیره همراه و بدون آنزیم روابیو برعملکرد، برخی فراسنجه های خونی وخصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرسطوح مختلف پودر قارچ (پلوروتوس استراتوس ) در جیره همراه و بدون آنزیم روابیو برعملکرد، برخی فراسنجه های خونی وخصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرسطوح مختلف پودر قارچ (پلوروتوس استراتوس ) در جیره همراه و بدون آنزیم روابیو برعملکرد، برخی فراسنجه های خونی وخصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی :
تعداد صفحات :۱۷
در این تحقیق،۱۹۲ قطعه بلدرچین ژاپنی از سن ده روزگی در قالب طرح کاملأ تصادفی به صورت فاکتوریل ۴×2 با ۸ تیمار و۴ تکرار و ۶ قطعه بلدرچین در هر تکرار تقسیم و بهطور تصادفی به یکی از هشت جیره آزمایشی اختصاص داده شدند. هشت جیرهی آزمایشی شامل: جیرههای دارای سطوح مختلف پودر قارچ (صفر، ۵، ۱۰ و ۱۵ گرم در کیلوگرم) با دو سطح آنزیم روابیو (صفر و ۰۵/۰ گرم در کیلوگرم جیره) بودند. وزن و مقدار خوراک مصرفی به صورت هفتگی اندازهگیری شدند. در سن ۴۲ روزگی، ۲ قطعه بلدرچین از هر تکرار جهت اندازهگیری خصوصیات لاشه، درصد وزنی اندامهای داخلی کشتار شدند و برخی فراسنجههای خونی مانند گلوکز، کلسترول، تریگلیسرید، پروتئینکل، فسفر و کلسیم در نمونه خون سنجش شدند. نتایج نشان دادند استفاده از پودر قارچ، استفاده از آنزیم در جیره سبب افزایش خوراک مصرفی بلدرچینها گردید (۰۵/۰>P). افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی بلدرچینها تحت تاثیر مصرف پودر قارچ قرار نگرفت ولی استفاده از آنزیم سبب افزایش وزن و بهبود ضریب تبدیل غذایی بلدرچینها (۰۵/۰>P) شد. همچنین، استفاده از پودر قارچ به همراه آنزیم سبب افزایش وزن و کاهش ضریب تبدیل غذایی بلدرچینها (۰۵/۰>P) شد. خصوصیات و اجزای لاشه از جمله وزن زنده، درصد لاشه، سنگدان، پیشمعده، روده و سینه تحت تاثیر جیرههای مختلف آزمایش (۰۵/۰>P) قرار نگرفتند. ولی وزن کبد و قلب (۰۵/۰>P) افزایش یافت. استفاده از سطوح مختلف پودر قارچ و آنزیم باعث افزایش سطح فسفر، کلسترول، پروتئینکل و کاهش تریگلیسرید و کلسیم سرم خون بلدرچینها (۰۵/۰>P) شد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.