مقاله اثرات اسانس سنبل کوهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثرات اسانس سنبل کوهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات اسانس سنبل کوهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات اسانس سنبل کوهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات اسانس سنبل کوهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات :۱۷

این تحقیق، به منظور ارزیابی اثرات پروبیوتیک، آنتی بیوتیک و روغن اسانس گیاه دارویی سنبل کوهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه­های گوشتی آرین، انجام گردید. تعداد ۹۰۰ قطعه جوجه­ گوشتی سویه­ آرین در قالب طرح کاملا تصادفی با ۵ تیمار و ۶ تکراراز سن ۱ تا ۴۲ روزگی مورد آزمایش قرار گرفتند. تیمار­ها شامل:۱- تیمار شاهد بدون افزودنی،۲-جیره حاوی آنتی بیوتیک (۱۵/۰گرم در کیلوگرم آویلامایسین)، ۳-جیره حاوی پروبیوتیک (۱/۰ گرم در کیلوگرم پروتکسین)۴- جیره روغن اسانسی سنبل کوهی (۲/۰ گرم در کیلوگرم) و ۵- جیره حاوی روغن اسانسی سنبل کوهی (۴/۰ گرم در کیلوگرم) بودند. نتایج به دست آمده نشان دادند که میانگین افزایش وزن بدن و میانگین وزن بدن تحت تأثیر تیمار­های مختلف قرار گرفتند.(۰۵/۰>P). خوراک مصرفی، ضریب تبدیل غذایی، شاخص تولید، ماندگاری و وزن نسبی ران­ها و سینه تحت تأثیر تیمار­های مختلف قرار نگرفتند.(۰۵/۰<P).بر­اساس نتایج در کل دوره تیمارهای اسانس سنبل کوهی (mg/kg 400)، بهترین عملکرد وزنی، افزایش وزن روزانه، درصد لاشه و ضریب تبدیل نسبت به سایر گروه ها داشتند لذا استفاده از سطح mg/kg 400 قابل توجیه است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.