مقاله اثرات اسانس سنبل کوهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرات اسانس سنبل کوهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات اسانس سنبل کوهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات اسانس سنبل کوهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرات اسانس سنبل کوهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی :
تعداد صفحات :۱۷
این تحقیق، به منظور ارزیابی اثرات پروبیوتیک، آنتی بیوتیک و روغن اسانس گیاه دارویی سنبل کوهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی آرین، انجام گردید. تعداد ۹۰۰ قطعه جوجه گوشتی سویه آرین در قالب طرح کاملا تصادفی با ۵ تیمار و ۶ تکراراز سن ۱ تا ۴۲ روزگی مورد آزمایش قرار گرفتند. تیمارها شامل:۱- تیمار شاهد بدون افزودنی،۲-جیره حاوی آنتی بیوتیک (۱۵/۰گرم در کیلوگرم آویلامایسین)، ۳-جیره حاوی پروبیوتیک (۱/۰ گرم در کیلوگرم پروتکسین)۴- جیره روغن اسانسی سنبل کوهی (۲/۰ گرم در کیلوگرم) و ۵- جیره حاوی روغن اسانسی سنبل کوهی (۴/۰ گرم در کیلوگرم) بودند. نتایج به دست آمده نشان دادند که میانگین افزایش وزن بدن و میانگین وزن بدن تحت تأثیر تیمارهای مختلف قرار گرفتند.(۰۵/۰>P). خوراک مصرفی، ضریب تبدیل غذایی، شاخص تولید، ماندگاری و وزن نسبی رانها و سینه تحت تأثیر تیمارهای مختلف قرار نگرفتند.(۰۵/۰<P).براساس نتایج در کل دوره تیمارهای اسانس سنبل کوهی (mg/kg 400)، بهترین عملکرد وزنی، افزایش وزن روزانه، درصد لاشه و ضریب تبدیل نسبت به سایر گروه ها داشتند لذا استفاده از سطح mg/kg 400 قابل توجیه است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.