مقاله بررسی همبستگی‌ فنوتیپی و ژنتیکی و تجزیه علیت عملکرد دانه و علوفه در خلر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی همبستگی‌ فنوتیپی و ژنتیکی و تجزیه علیت عملکرد دانه و علوفه در خلر دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی همبستگی‌ فنوتیپی و ژنتیکی و تجزیه علیت عملکرد دانه و علوفه در خلر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی همبستگی‌ فنوتیپی و ژنتیکی و تجزیه علیت عملکرد دانه و علوفه در خلر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی همبستگی‌ فنوتیپی و ژنتیکی و تجزیه علیت عملکرد دانه و علوفه در خلر :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

عملکرد دانه و علوفه به عنوان صفات کمی پیچیده و ناشی از اثرات ژنتیکی، محیطی و اثرات متقابل محیطی و ؤنتیکی مطرح می باشند. روش تجزیه مسیر با توجه به تفکیک نمودن ضرایب همبستگی به آثار مستقیم و غیرمستقیم هر جزء مؤثر بر عملکردبه عنوان راه حلی جهت پیشرفت بیشتر در افزایش عملکرد پیشنهاد شده است. در این آزمایش ۱۴ توده بومی خلر جمع‌آوری شده از مناطق مختلف ایران در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان مورد ارزیابی قرار گرفتند. عملکرد دانه در واحد سطح با هر یک از صفات تعداد دانه در غلاف و ارتفاع بوته همبستگی مثبت و بالایی داشت ولی همبستگی آن با وزن صد دانه منفی بود. صفات ارتفاع بوته و تعداد انشعاب اصلی در بوته نیز همبستگی ژنتیکی مثبت و بالایی را با عملکرد علوفه نشان دادند. نتایج حاصل از تجزیه رگرسیون مرحله‌ای برای عملکرد دانه در بوته نشان داد که اجزای عملکرد شامل تعداد غلاف در بوته، تعداد دانه در غلاف و وزن صد دانه به ترتیب وارد مدل شدند و جمعاًًً ۹۴ درصد از تغییرات عملکرد دانه در بوته را توجیه کردند. نتایج حاصل از تجزیه ضرایب مسیر برای عملکرد دانه در بوته نشان داد که صفت تعداد دانه در غلاف بیشترین اثر مستقیم و مثبت را بر روی عملکرد دانه داشت ولی در مورد عملکرد علوفه، بیشترین اثر مستقیم و مثبت مربوط به عملکرد تک بوته بود. ضمناً اثر مستقیم ارتفاع بر عملکرد علوفه ناچیز بود اما اثر غیر مستقیم آن از طریق عملکرد تک بوته بالا بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.