مقاله اثرات دما و پتانسیل آب بر شاخص‌های جوانه‌زنی بذر گلرنگ (Carthamus tinctorius L.) رقم صفه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثرات دما و پتانسیل آب بر شاخص‌های جوانه‌زنی بذر گلرنگ (Carthamus tinctorius L.) رقم صفه دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات دما و پتانسیل آب بر شاخص‌های جوانه‌زنی بذر گلرنگ (Carthamus tinctorius L.) رقم صفه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات دما و پتانسیل آب بر شاخص‌های جوانه‌زنی بذر گلرنگ (Carthamus tinctorius L.) رقم صفه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات دما و پتانسیل آب بر شاخص‌های جوانه‌زنی بذر گلرنگ (Carthamus tinctorius L.) رقم صفه :

تعداد صفحات :۲۱

اطلاعات کمی در مورد اثرات دما و پتانسیل آب بر جوانه­زنی بذر گلرنگ وجود دارد. به­منظور بررسی تأثیر دما و پتانسیل آب بر شاخص­های جوانه­زنی در بذر گلرنگ (رقم صفه) آزمایشی به­صورت تجزیه مرکب در قالب طرح کاملاً تصادفی در ۴ تکرار ۲۵ بذری در آزمایشگاه تکنولوژی بذر گروه زراعت و اصلاح­نباتات دانشکده کشاورزی دانشگاه یاسوج در سال ۱۳۹۳ انجام شد. تیمارهای آزمایش شامل سطوح دمایی (۵، ۱۰، ۱۵، ۲۰، ۲۵، ۳۰، ۳۵، ۴۰ و ۴۵ درجه سانتی­گراد) و پتانسیل آب (۰، ۰.۲-، ۰.۴-، ۰.۶-، ۰.۸-، ۱-، ۱.۲-، ۱.۴- و ۱.۶- مگاپاسکال) در نظر گرفته شد. صفات درصد و سرعت جوانه­ زنی، طول ریشه­ چه و ساقه­ چه، نسبت طول ریشه­ چه به ساقه­ چه و شاخص بنیه گیاهچه اندازه‌گیری گردید. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که تأثیر دما، پتانسیل آب و اثر متقابل آن­ها بر کلیه شاخص­های جوانه زنی در سطح احتمال یک درصد معنی­ دار بود. همچنین با کاهش پتانسیل آب، درصد و سرعت جوانه­ زنی کاهش یافت. در دمای ۵ درجه سانتی­گراد با تغییر پتانسیل آب از صفر به ۱.۶- مگاپاسکال درصد جوانه­ زنی از ۹۸ درصد به صفر رسید و در دمای ۳۰ درجه سانتی­گراد با تغییر پتانسیل آب از صفر به ۱.۶- مگاپاسکال درصد جوانه­ زنی از ۹۵ درصد به ۱ درصد کاهش یافت. با افزایش دما تا دمای ۲۰ درجه سانتی­گراد، درصد و سرعت ­جوانه­ زنی افزایش یافت و پس از آن کاهش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.