مقاله اثر روند تحمل به خشکیدگی بر جوانه‌زنی و قدرت بذر ذرت (Zea mays L.)هیبرید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر روند تحمل به خشکیدگی بر جوانه‌زنی و قدرت بذر ذرت (Zea mays L.)هیبرید دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر روند تحمل به خشکیدگی بر جوانه‌زنی و قدرت بذر ذرت (Zea mays L.)هیبرید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر روند تحمل به خشکیدگی بر جوانه‌زنی و قدرت بذر ذرت (Zea mays L.)هیبرید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر روند تحمل به خشکیدگی بر جوانه‌زنی و قدرت بذر ذرت (Zea mays L.)هیبرید :

تعداد صفحات :۲۲

به منظور بررسی روند نمو و تحمل به خشکیدگی و اثر آن بر کیفیت بذر ذرت هیبرید، لاین­های والدینی در سال ۹۲ در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار و پنج تاریخ کاشت در کرج کشت شدند. هر هفته نمونه­برداری از بلال لاین مادری (B73) انجام شد. نمونه بذرهای هیبرید به دو صورت تازه و خشک شده (در هوای آزاد)تحتارزیابی­هایروند رشد و نمو بذر و نیز تغییرات جوانه­زنی و قدرت بذر قرار گرفتند. اثر تاریخ کاشت بر درصد نهایی گیاهچه عادی، متوسط زمان جوانه­زنی و طول گیاهچه آزمون جوانه­زنی استاندارد معنی­دار بود. در مجموع ، تاریخ کشت چهارم بطور معنی­داری درصد گیاهچه عادی و قدرت بذر بالاتری داشت. دامنه سرعت پر شدن بذر (از ۳/۷ الی ۹/۲ میلی­گرم در روز) و سرعت کاهش رطوبت (از ۰/۶۳ تا ۱/۰۶ درصد درروز) در تاریخ­های مختلف کشت متفاوت بود. بذرهای در حال نمو که خشک شده بودند خیلی زودتر (۳۰-۲۰ روز بعد از گرده­ افشانی) نسبت به بذرهای تازه (۵۰-۳۰ روز بعد از گرده­ افشانی)، تحمل به خشکیدگی و جوانه­ زنی را شروع کردند و زودتر (۶۰-۳۰ روز بعد از گرده­ افشانی) از بذرهای تازه نیز به حداکثر درصد گیاهچه­ های عادی و اتمام تحمل به خشکیدگی در تمام بذرها رسیدند. در تاریخ کشت سوم و چهارم، با توجه به مواجه نشدن مراحل اولیه نمو با تنش گرمایی اوایل مرداد و در نتیجه شروع فرآیند خشکیدگی در دمای خنک­ تر، تحمل خشکیدگی در تمام بذرها سریع­تر به پایان رسید و بذرهای خشک شده، خیلی زودتر به حداکثر درصد گیاهچه عادی رسیدند. ارزیابی روند تغییرات متوسط زمان جوانه­ زنی (MGT) و طول گیاهچه به عنوان شاخص­های دیگر کیفیت بذر نشان داد بذرهای خشک شده پس از شروع جوانه­ زنی،نسبت به بذرهای تازه، خیلی سریع­تر به حداکثر سرعت جوانه­ زنی و طول گیاهچه­ رسیدند و تغییرات این دو شاخص، روندی مشابه تغییرات درصد گیاهچه­ های عادی داشته است. با توجه به موارد فوق می­توان نتیجه گرفت که تنظیم تاریخ کاشت واجتناب از برخورد مراحل آغازین نمو با دمای بالاتر از ۳۵ درجه سانتی­گراد موجب توسعه سریع تحمل به خشکیدگی به تمام بذرها و ارتقای کیفیت بذر می­شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.