مقاله بررسی میزان زنده مانی و اثرتیمارهای متفاوت شکستن خواب فیزیکی بر جوانه زنی بذر دو گونه درختی (نمدار و اقاقیا)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی میزان زنده مانی و اثرتیمارهای متفاوت شکستن خواب فیزیکی بر جوانه زنی بذر دو گونه درختی (نمدار و اقاقیا) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان زنده مانی و اثرتیمارهای متفاوت شکستن خواب فیزیکی بر جوانه زنی بذر دو گونه درختی (نمدار و اقاقیا)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان زنده مانی و اثرتیمارهای متفاوت شکستن خواب فیزیکی بر جوانه زنی بذر دو گونه درختی (نمدار و اقاقیا)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان زنده مانی و اثرتیمارهای متفاوت شکستن خواب فیزیکی بر جوانه زنی بذر دو گونه درختی (نمدار و اقاقیا) :

تعداد صفحات :۲۱

دو گونه جنگلی نمدار و اقاقیا از جمله گونه های جنگلی به شمار می آیند که به دلیل دارا بودن پوسته بذر بسیار سخت و محکم دارای خواب بذر(Seed Dormancy) می باشند. جهت حذف این پوسته (شکستن خواب بذر) و تسهیل فرآیند جوانه زنی بذرهای این دو گونه و نیز بررسی تاثیر تیمارهای خراشدهی بر روی میزان جوانه زنی، بذور این دو گونه در سال ۱۳۹۳ از نهالستان قرق واقع در شهرستان گرگان تهیه گردید. جهت تعیین میزان زنده مانی بذرها، در ابتدا آزمون تترازولیوم انجام شد. سپس جهت بررسی تیمارهای متفاوت شکستن خواب فیزیکی (خراش­دهی)، تیمارهای آب جوش(۱۰۰ درجه با مدت زمان ۱ دقیقه)، آب اکسیژنه(۱% با مدت زمان ۴۰ دقیقه)، اسید سولفوریک (۳۰ درصد با مدت زمان ده دقیقه) و شاهد بر روی بذرها اعمال گردید. آزمایش ها در آزمایشگاه دانشکده کویرشناسی دانشگاه سمنان انجام شد. نتایج آزمون تترا زولیوم نشان داد که گونه های نمدار و اقاقیا به ترتیب دارای ۵۷.۲۵ و ۷۸.۳ درصد زنده مانی بودند. بالاترین میزان جوانه زنی در مورد بذر نمدار، تیمار آب اکسیژنه بیشترین با میزان جوانه زنی (۳۸ % ) و در مورد بذر اقاقیا تیمار آب جوش با بیشترین میزان جوانه زنی (۶۶.۶۹) مشاهده گردید. از آنجایی که بذر اقاقیا با وجود دارا بودن پوسته بسیار سخت از جوانه زنی بهتری نسبت به گونه نمدار برخوردار است، می توان نتیجه گرفت که به جز پوسته سخت عوامل دیگری نیز در جوانه زنی بذر گونه نمدار دخیل هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.