مقاله تاثیر جایگزینی پروتئین گیاهی به جای آرد ماهی روی شاخصهای رشد، کیفیت لاشه و پارامترهای بیوشیمیایی خون فیل ماهی جوان (Huso huso )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر جایگزینی پروتئین گیاهی به جای آرد ماهی روی شاخصهای رشد، کیفیت لاشه و پارامترهای بیوشیمیایی خون فیل ماهی جوان (Huso huso ) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر جایگزینی پروتئین گیاهی به جای آرد ماهی روی شاخصهای رشد، کیفیت لاشه و پارامترهای بیوشیمیایی خون فیل ماهی جوان (Huso huso )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر جایگزینی پروتئین گیاهی به جای آرد ماهی روی شاخصهای رشد، کیفیت لاشه و پارامترهای بیوشیمیایی خون فیل ماهی جوان (Huso huso )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر جایگزینی پروتئین گیاهی به جای آرد ماهی روی شاخصهای رشد، کیفیت لاشه و پارامترهای بیوشیمیایی خون فیل ماهی جوان (Huso huso ) :

تعداد صفحات :۱۷

این تحقیق بمنظور بررسی امکان جایگزینی پروتئینهای گیاهی (کنجاله سویا و گلوتن ذرت) بجای آرد ماهی در جیره غذایی فیلماهی جوان (میانگین وزن اولیه ۱۴/۲±۵۵/۱۵۹) به مدت دو ماه از مهر تا آذر ۱۳۸۸ در مرکز تحقیقات آبزیپروری وابسته به دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان انجام شد. جیره غذایی با پروتئین خام ۵/۴۶ درصد، انرژی خام ۴/۵ کالری بر گرم در ۴ سطح جایگزینی جیره (۱) صفر، جیره (۲) ۲۷۰، جیره (۳) ۴۵۰ و جیره (۴) ۶۶۰ گرم بر کیلوگرم ساخته شد و ماهیها به مدت ۶۰ روز مورد تغذیه قرار گرفتند. در پایان دوره آزمایش تفاوت معنیداری در شاخصهای رشد مشاهده گردید  (۰۵/۰>P). وزن بدست آمده، نرخ رشد ویژه، ضریب تبدیل غذایی و شاخص کارآیی پروتئین بطور معنیداری در ماهیان تغذیه شده با جیره غذایی (۱) بالاتر بود  (۰۵/۰>P).. درصد رطوبت و چربی لاشه فیل ماهیان در تیمارهای آزمایش بطور معنیداری اختلاف داشتند  (۰۵/۰>P). اگرچه بین پروتئین و خاکستر تفاوت معنیداری مشاهده نشد .  درصد هماتوکریت بطور معنیداری در تیمارهای آزمایشی ۱ و ۲ بیشتر از تیمارهای ۳ و ۴ بود و میزان گلوکز پلاسما در بین تیمارهای آزمایشی ۱ و ۴ اختلاف معنیداری داشت (۰۵/۰>P). میزان کلسترول پلاسما با کاهش آرد ماهی کاهش یافت و در تیمار آزمایشی ۱ بطور معنی داری بیشتر از تیمارهای ۳ و ۴ بود  (۰۵/۰>P). نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که مخلوط آرد سویا و گلوتن ذرت جایگزین مناسبی برای آرد ماهی نیست و موجب کاهش رشد در این ماهی می شود. اما شاخصهای رشد در بین جیرههای غذایی (۲) و (۳) تفاوت معنی داری نداشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.