مقاله مقایسه‌‌‌‌‌‌‌‌ تاثیر پوششهای کیتوزان و نانوکیتوزان غنی شده با عصاره چای سبز(Camellia sinensis L.) بر کیفیت ماهی گیش درخشان (Carangoides coeruleopinnatus) طی نگهداری دریخچال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایسه‌‌‌‌‌‌‌‌ تاثیر پوششهای کیتوزان و نانوکیتوزان غنی شده با عصاره چای سبز(Camellia sinensis L.) بر کیفیت ماهی گیش درخشان (Carangoides coeruleopinnatus) طی نگهداری دریخچال دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه‌‌‌‌‌‌‌‌ تاثیر پوششهای کیتوزان و نانوکیتوزان غنی شده با عصاره چای سبز(Camellia sinensis L.) بر کیفیت ماهی گیش درخشان (Carangoides coeruleopinnatus) طی نگهداری دریخچال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه‌‌‌‌‌‌‌‌ تاثیر پوششهای کیتوزان و نانوکیتوزان غنی شده با عصاره چای سبز(Camellia sinensis L.) بر کیفیت ماهی گیش درخشان (Carangoides coeruleopinnatus) طی نگهداری دریخچال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه‌‌‌‌‌‌‌‌ تاثیر پوششهای کیتوزان و نانوکیتوزان غنی شده با عصاره چای سبز(Camellia sinensis L.) بر کیفیت ماهی گیش درخشان (Carangoides coeruleopinnatus) طی نگهداری دریخچال :

تعداد صفحات :۲۶

در این مطالعه، تاثیر پوششهای کیتوزان و نانوکیتوزان غنی شده با عصاره چای سبز (Camellia sinensis L.) برکیفیت ماهی گیش درخشان (Carangoides coeruleopinnatus) طی نگهداری در یخچال (Cº 1±4) به مدت ۱۲ روز مورد سنجش قرار گرفتند. برای این منظور، فیله­های ماهی گیش درخشان را در سه گروه به ترتیب محلول کیتوزان ۲% حاوی ۵/۰ % عصاره چای سبز ، نانوکیتوزان (کیتوزان ۲% و تری پلی فسفات ۲%) حاوی ۵/۰% عصاره چای سبز و محلول اسید استیک به عنوان نمونه شاهد غوطه­ور شدند. اثر ضد میکروبی پوشش­های کیتوزان و نانوکیتوزان غنی شده با عصاره چای سبز با شمارش باکتریهای مزوفیل هوازی و سرمادوست و خصوصیات فیزیکوشیمیایی شامل: pH، اندیس تیوباربیتوریک اسید (TBARS) ، ارزیابی ترکیبات نیتروژنی فرار (TVB-N) و اسیدهای چرب آزاد (FFA) ارزیابی شدند. ارزیابی حسی ماهی گیش درخشان توسط ۱۵ نفر با بررسی طعم، بو و پذیرش کلی در روزهای ۰، ۳، ۶، ۹ و۱۲ صورت گرفت. نتایج فاکتورهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی نشان داد که نمونه­های حاوی پوشش کیتوزان و نانوکیتوزان غنی شده با عصاره چای سبز در مقایسه با نمونه شاهد، در پایان دوره نگهداری به طور معنی­داری (۰۵/0P<) بهتر بودند. مقادیر بازهای نیتروژنی، اسید چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید و pHدر نمونه­های حاوی پوشش­های کیتوزان و نانوکیتوزان غنی شده با عصاره چای سبز به ترتیب برابر۳۰/۲۰، ۴۰/۱۹(mgN/100g) ،۴۶/۱، ۰۵/۱ (درصد اولئیک اسید) و ۶۶/۰، ۴۲/۰ (میلی­گرم مالون آلدهید درکیلوگرم بافت ماهی) و ۶۱/۷، ۴۹/۷ بودند. نتایج ارزیابی حسی نشان داد که فیله­های تیمار شده در مقایسه با نمونه شاهد دارای امتیاز بالاتری بودند. هر دو پوشش کیتوزان و نانوکیتوزان غنی شده با عصاره چای سبز برای حفظ کیفیت فیله ماهی گیش درخشان موثر بودند. اگرچه، نانوکیتوزان فعالیت ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی بیشتری را نسبت به کیتوزان در طول دوره نگهداری نشان داد. بنابراین برای افزایش ماندگاری و به تاخیر انداختن فساد ماهی گیش درخشان در طول دوره نگهداری در یخچال پوشش نانوکیتوزان غنی شده با عصاره چای سبز موثرتر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.