مقاله بررسی عوامل تعیین‌کننده در انتخاب‌ پذیری و ترجیح زیستگاه سیاه ماهی Capoeta capoeta gracilis (Keyserling 1891) در رودخانه سیاهرود (از سرشاخه‌های حوضه رودخانه سفیدرود)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی عوامل تعیین‌کننده در انتخاب‌ پذیری و ترجیح زیستگاه سیاه ماهی Capoeta capoeta gracilis (Keyserling 1891) در رودخانه سیاهرود (از سرشاخه‌های حوضه رودخانه سفیدرود) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل تعیین‌کننده در انتخاب‌ پذیری و ترجیح زیستگاه سیاه ماهی Capoeta capoeta gracilis (Keyserling 1891) در رودخانه سیاهرود (از سرشاخه‌های حوضه رودخانه سفیدرود)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل تعیین‌کننده در انتخاب‌ پذیری و ترجیح زیستگاه سیاه ماهی Capoeta capoeta gracilis (Keyserling 1891) در رودخانه سیاهرود (از سرشاخه‌های حوضه رودخانه سفیدرود)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل تعیین‌کننده در انتخاب‌ پذیری و ترجیح زیستگاه سیاه ماهی Capoeta capoeta gracilis (Keyserling 1891) در رودخانه سیاهرود (از سرشاخه‌های حوضه رودخانه سفیدرود) :

تعداد صفحات :۱۷

به منظور بهره­برداری پایدار و حفظ تنوع زیستی اکوسیتم­های رودخانه­ای، شناخت نیازهای زیستی آبزیان امری ضروری است و ترجیح زیستگاه یکی از مهمترین عوامل مدیریتی برای جمعیت ماهیان می­باشد. رودخان سیاهرود از جمله رودهای فرعی منتهی به رودخانه سفیدرود در حوض خزر است که از رشته کوه­های البرز سرچشمه می­گیرد و از جمله مکان های پراکنش سیاه­ماهی(Capoeta capoeta gracilis)، یکی از ماهیان بومی و گون غالب این حوضه می­باشد. نیازهای زیستی سیاه ماهی، با نمونه­برداری از ۱۳ ایستگاه و با سه تکرار در مهر و آبان­ماه سال ۱۳۹۲ بررسی شد. برای این منظور ویژگی­های هیدرولوژیک رودخانه شامل سرعت آب، عمق، عرض رودخانه، نوع بستر، شیب، ارتفاع از سطح دریا و نوع پوشش گیاهی در هر ایستگاه ثبت گردید. محدوده مورد استفاده و محدوده زیستگاه انتخابی با توجه به میزان در دسترس بودن هر واحد زیستگاهی برای متغیرهای مختلف از طریق نرم­افزار HABSEL بدست آمد. نتایج حاصل از رگرسیون چندتایی با وجود همبستگی معنادار میان سرعت و عمق نشان داد ترجیح رفتاری در محدوده عمق­های ۱۷تا ۳۸ سانتی­متری می­باشد و در عمق­های زیاد و خیلی کم کاهش پیدا می­کرد. سیاه­ماهی محدوده زیادی از سرعت آب بین ۴۴/۰ تا ۵۶/۰ متر بر ثانیه را انتخاب ­کرده و بیشتر بستر سنگلاخی را برای زیستن ترجیح می­دهد. بنابراین برخی فعالیت­های انسانی که در رودخانه توتکابن در حال انجام است سبب تغییر در ویژگی­های محیطی مانند عرض، عمق، سرعت جریان و بستر رودخانه می­شود، ممکن است پراکنش سیاه­ماهی را در این رودخانه تحت تاثیر قرار بدهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.