مقاله مقایسه رشد و ترکیب اسید چرب روتیفر آب شیرین Brachionus calyeiflorus تغذیه شده با دو جلبک سبز Chlorella sp و Scenedesmus obliquus


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایسه رشد و ترکیب اسید چرب روتیفر آب شیرین Brachionus calyeiflorus تغذیه شده با دو جلبک سبز Chlorella sp و Scenedesmus obliquus دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه رشد و ترکیب اسید چرب روتیفر آب شیرین Brachionus calyeiflorus تغذیه شده با دو جلبک سبز Chlorella sp و Scenedesmus obliquus  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه رشد و ترکیب اسید چرب روتیفر آب شیرین Brachionus calyeiflorus تغذیه شده با دو جلبک سبز Chlorella sp و Scenedesmus obliquus،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه رشد و ترکیب اسید چرب روتیفر آب شیرین Brachionus calyeiflorus تغذیه شده با دو جلبک سبز Chlorella sp و Scenedesmus obliquus :

تعداد صفحات :۲۱

روتیفر Brachionus calyciflorus با اندازه مناسب و میزان تولیدمثل بالا یک گونه مرغوب برای تغذیه ماهیان آب شیرین است. در مطالعه حاضر اثر دو نوع جلبک سبز .Chlorella sp و Scenedesmus obliquus بر رشد جمعیت B. calyciflorus مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور از محیط کشت EPA و دو نوع جلبک سبز با تراکم یکسان (cell/ml 106) استفاده گردید. تراکم اولیه روتیفرها در بالن های ۵/۱ لیتری که با ۱ لیتر آب پر شده بودند individual/ml30 در نظر گرفته شد. بر اساس نتایج، بین روتیفرهای تغذیه شده با دو نوع جلبک، تفاوت معنی داری از نظر رشد مشاهده شد (P<0.05) . حداکثر تراکم روتیفرهای تغذیه شده با جلبک های کلرلا و سندسموس در روز هفتم بترتیب ind/ml 478 و ind/ml 328 بدست آمد. نرخ رشد جمعیتی (r) روتیفر تغذیه شده با کلرلا و سندسموس بترتیب برابر با ۶۱/۰ و ۴۲/۰ در هر روز بدست آمد که از نظر آماری تفاوت معنی داری با هم داشتند (P<0.05). روتیفرهای تغذیه شده با دو جلبک کلرلا و سندسموس حاوی مقادیر بالایی از اسیدهای چرب لینولئیک (بترتیب ۲۴/۱۶ و ۴۷/۱۸ درصد) و لینولنیک (بترتیب ۱۴/۱۵ و ۵۹/۱۶ درصد) بودند. میزان اسیدهای چرب با زنجیره بلند (HUFA) در روتیفرهای تغذیه شده با جلبک کلرلا (۷/۷ درصد) نسبت به روتیفرهای تغذیه شده با سندسموس (۲۴۶/۴ درصد) بیشتر بود. با توجه به نتایج بدست آمده مشخص می گردد که گونه B. calyciflorus درصورت تغذیه با جلبک کلرلا نسبت به جلبک سندسموس از سرعت رشد بهتری برخوردار می باشد و در تولید انبوه می توان از جلبک فوق جهت تغذیه روتیفر استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.