مقاله بیماری پوسیدگی بذر و مرگ گیاهچه لوبیا و شناسایی گروههای آناستوموزی قارچ Rhizoctonia solani در استان تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بیماری پوسیدگی بذر و مرگ گیاهچه لوبیا و شناسایی گروههای آناستوموزی قارچ Rhizoctonia solani در استان تهران دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بیماری پوسیدگی بذر و مرگ گیاهچه لوبیا و شناسایی گروههای آناستوموزی قارچ Rhizoctonia solani در استان تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بیماری پوسیدگی بذر و مرگ گیاهچه لوبیا و شناسایی گروههای آناستوموزی قارچ Rhizoctonia solani در استان تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بیماری پوسیدگی بذر و مرگ گیاهچه لوبیا و شناسایی گروههای آناستوموزی قارچ Rhizoctonia solani در استان تهران :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

لوبیا گیاهی است از تیره بقولات که به علت داشتن غده‌های ریزوبیوم روی ریشه در افزایش ازت خاک و پروتئین دانه آن در جیره غذایی و بوته‌های آن نیز در تعلیف دامها در ایران اهمیت زیادی دارد. متاسفانه این گیاه مورد حمله آفات و عوامل بیماریزای متعددی است که خسارت بیماری پوسیدگی بذر و مرگ گیاهچه لوبیا در اثر Rhizoctonia solani از آن جمله می باشد. در این تحقیق طوقه و گیاهچه‌های آلوده از مناطق مختلف استان تهران جمع‌آوری گردید. نمونه‌ها به قطعه‌های کوچک تقسیم و با هیپوکلریت سدیم ۰/۵ درصد به مدت ۲ دقیقه ضدعفونی و سپس با آب مقطر استریل، شستشو گردید و روی محیط غذایی PDA کشت داده شد و قارچهای خالص‌سازی شده مورد نظر بر روی کاغذ صافی استریل داخل لوله آزمایش حاوی PDA نگهداری شد. برای انجام آزمایش بیماریزایی تمام جدایه‌های R. solani جمع‌آوری شده بر روی ۲ رقم لوبیا (قرمز ناز و سفید دهقان) بررسی گردید. به منظور شناسایی گروههای آناستوموزی قارچ بیماریزای مذکور، دیسکهایی به قطر mm5 از محیط کشت حاوی گروههای استاندارد و جدایه‌های جمع‌آوری شده، بر روی اسلایدهای حاوی لایه نازکی از ۲%WA به ضخامت mm1 به فاصله cm2 از هم در ۴ تکرار قرار داده شد. اسلایدها در انکوباتور Cْ۱±۲۵ به مدت ۲۴ ساعت قرار گرفت و سپس تماس هیفها بر روی آنها با رنگ‌آمیزی بالاکتوفنل و کاتن بلو در زیر میکروسکوپ با بزرگنمایی ۱۰×۴۰ و ۱۰×۱۰۰ مشاهده شد. نتایج نشان داد گروههای آناستوموزی AG4 و AG6 و زیرگروههای AG4HGII و AG2-2-2B به ترتیب به نسبت ۶۴، ۱۶، ۱۸ و ۲% شناسایی شد. گروه AG6 و زیرگروههای AG-2-2-2B و AG4HGII برای اولین بار از روی لوبیا در ایران گزارش می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.