مقاله بررسی تاثیر نسبتهای متفاوت HUFA غذاهای خشک در مقایسه با HUFA غذاهای طبیعی بر هم آوری و قطر تخمک مولدین میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تاثیر نسبتهای متفاوت HUFA غذاهای خشک در مقایسه با HUFA غذاهای طبیعی بر هم آوری و قطر تخمک مولدین میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر نسبتهای متفاوت HUFA غذاهای خشک در مقایسه با HUFA غذاهای طبیعی بر هم آوری و قطر تخمک مولدین میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر نسبتهای متفاوت HUFA غذاهای خشک در مقایسه با HUFA غذاهای طبیعی بر هم آوری و قطر تخمک مولدین میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر نسبتهای متفاوت HUFA غذاهای خشک در مقایسه با HUFA غذاهای طبیعی بر هم آوری و قطر تخمک مولدین میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei) :

تعداد صفحات :۲۱

این تحقیق در یک دوره دو ماهه (از ۱۵ فروردین تا ۱۵ خرداد ۱۳۸۷) به منظور تعیین مقدار مناسب اسیدهای چرب غیر اشباع بلند زنجیره ((HUFA Highly Unsaturated Fatty Acid برای هم آوری و قطر تخمک مولدین ماده میگوی پاسفید vannamei) (Litopenaeus انجام گردید. در مطالعه حاضر غذاهای خشک حاوی مواد تشکیل دهنده یکسان و ایزوپروتئین (۵/۳۱ درصد پروتئین) و ایزوکالریک (۹/۶ درصد چربی) بودند ولی مقادیر متفاوت ۱، ۲ و ۳ درصد HUFA داشتند. همچنین HUFA جیره غذاهای طبیعی (کرم پری نرئیس، صدف ملالیس و ماهی مرکب) نیز آنالیز شده و میانگین آنها محاسبه گردید. در نهایت تاثیر ۴ مقدار HUFA (شامل مقادیر ۱، ۲ و ۳ درصد HUFAجیره های کنسانتره و میانگین HUFA غذاهای طبیعی) بر هم آوری و قطر تخمک مولدین ماده تیمارهای مربوطه مورد مقایسه قرار گرفت. هم آوری و قطر تخمک در جیره های طبیعی و ۳ درصد HUFA تفاوت معنی داری با هم نداشتند P>0.05)) ولی بصورت معنی داری از دو جیره ۱ و ۲ درصد HUFA بالاتر بودند P<0.05)). هم آوری در دو جیره ۱ و ۲ درصد HUFAهم تفاوت معنی داری با هم نداشتند P>0.05)) ولی قطر تخمک در جیره ۲ درصد HUFA به طرز معنی داری از جیره ۱ درصد HUFA بالاتر بود P<0.05)). نتایج این تحقیق نشان داد که دو جیره طبیعی و ۳ درصد HUFA با توجه به نتایج هم آوری و قطر تخمک می توانند جیره های مناسبی در زمان تکثیر میگوی سفید غربی باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.