مقاله بررسی روند تغییرات عناصر کلسیم ، منیزیم ، سدیم و پتاسیم در مراحل مختلف رشد تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی روند تغییرات عناصر کلسیم ، منیزیم ، سدیم و پتاسیم در مراحل مختلف رشد تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss ) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روند تغییرات عناصر کلسیم ، منیزیم ، سدیم و پتاسیم در مراحل مختلف رشد تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روند تغییرات عناصر کلسیم ، منیزیم ، سدیم و پتاسیم در مراحل مختلف رشد تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روند تغییرات عناصر کلسیم ، منیزیم ، سدیم و پتاسیم در مراحل مختلف رشد تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss ) :

تعداد صفحات :۱۳

تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان در طول دوره انکوباسیون برخی عناصر و یونها را برای متابولیسم و تنظیم اسمزی از آب محیط اطراف جذب می کند. این مطالعه با هدف بررسی نیازهای تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان به عناصر پرنیاز کلسیم، منیزیم، سدیم و پتاسیم و تعیین میزان جذب آنها از آب محیط تفریخ انجام گردید. برای انجام این کار، در زمستان ۱۳۸۴ در مرکز ماهی سرای نمرود دو تفریخ گاه تخم ماهی قزل آلا با شرایط یکسان انتخاب گردید. در یکی از آنها حدود ۶۰۰۰۰ تخم لقاح یافته وارد شد و دیگری خالی و بدون تخم در نظر گرفته شد. ابتدا از تخم های لقاح یافته قبل از ورود به تفریخ گاه بعنوان تیمار شاهد نمونه برداری بعمل آمد. سپس هر هفته از تخم های داخل تفریخ گاه و آب ورودی و خروجی هر دو تفریخ گاه نمونه برداری انجام شد. تخم ها به روشTripathi هضم و غلظت عناصر مورد مطالعه در عصاره تخم هضم شده و در نمونه های آب با دستگاه ICP اندازه گیری شد. نتایج بدست آمده نشان داد که غلظت عناصر مورد مطالعه در آب خروجی نسبت به آب ورودی در تفریخ گاه فاقد تخم، تفاوت معنی داری ندارد (۰۵/0P>) اما این مقایسه در تفریخ گاه حاوی تخم، معنی دار (۰۵/0P<) و غلظت عناصر (به جز منیزیم) کاهش پیدا کرد که نشاندهنده جذب این عناصر توسط تخم از آب محیط اطراف می باشد. همچنین نتایج این تحقیق نشان داد که اختلاف معنی داری بین غلظت عناصر مورد مطالعه (به جز منیزیم) در عصاره تخم در مراحل مختلف دوره تفریخ وجود دارد (۰۵/0P<). جذب این عناصر توسط تخم باعث که غلظت آنها در طول دوره تفریخ یک روند افزایشی در تخم داشته باشد. مقایسه غلظت عناصر در تخم بین مراحل قبل و بعد از ورود تخم به آب تفریخ گاه فقط در میزان کلسیم و سدیم تفاوت معنی دار نشان داد (۰۵/0P<) که نشاندهنده یک مکانیسم رقابتی بین کلسیم- منیزیم و سدیم-پتاسیم در جذب توسط تخم می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.