مقاله بررسی میزان فراوانی و شناسایی عوامل قارچی تخم و لارو تاسماهی ایرانی مرکز تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری شهید بهشتی سال ۱۳۸۶


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی میزان فراوانی و شناسایی عوامل قارچی تخم و لارو تاسماهی ایرانی مرکز تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری شهید بهشتی سال ۱۳۸۶ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان فراوانی و شناسایی عوامل قارچی تخم و لارو تاسماهی ایرانی مرکز تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری شهید بهشتی سال ۱۳۸۶  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان فراوانی و شناسایی عوامل قارچی تخم و لارو تاسماهی ایرانی مرکز تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری شهید بهشتی سال ۱۳۸۶،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان فراوانی و شناسایی عوامل قارچی تخم و لارو تاسماهی ایرانی مرکز تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری شهید بهشتی سال ۱۳۸۶ :

تعداد صفحات :۱۳

در این بررسی از مراحل تخم، لارو با کیسه زرده و لارو پس از تغذیه فعال تعداد ۲۷۰ عدد نمونه در هر مرحله جهت جداسازی عوامل قارچی نمونه برداری گردید. به منظور شناسایی و شمارش فلور قارچی نمونه های تخم و لارو پس از تهیه سوسپانسیون و رقیق سازی، در شرایط استریل بر روی محیطهای کشت سابرودکستروز آگار (SDA) کورن میل آگار(CMA) حاوی کلرامفنیکل و جنتامایسین کشت داده شد. همچنین به منظور جداسازی و شناسایی ساپرولگنیا نیز از روش تهیه گسترش مرطوب و تلقیح بر روی محیط کشت گلوکز پپتون آگار ((GP براساس کلیدهای شناسایی و ساختار اسپورانژیوم استفاده گردید. در تخم قارچهای، پنیسیلیوم، کلادوسپوریوم، فوزاریوم، مخمر، موکور، آسپرژیلوس نایجر و پسیلومایسس و در آب انکوباسیون، قارچهای پنیسیلیوم، کلادوسپوریوم، فوزاریوم، آسپرژیلوس نایجر، موکور، پسیلومایسس و مخمر بترتیب با بیشترین فراوانی جداسازی شدند. همچنین در لارو با کیسه زرده بترتیب قارچهای کلادوسپوریوم، فوزاریوم، آلترناریا و مخمر و در آب پرورشی این لاروها قارچهای کلادوسپوریوم، پنیسیلیوم، فوزاریوم و آلترناریا بیشترین فراوانی را داشته اند. در لارو پس از تغذیه بیشترین فراوانی قارچها شامل کلادوسپوریوم، پنیسیلیوم، فوزاریوم، آلترناریا، مخمر، آسپرژیلوس فومیگاتوس و موکور و در آب پرورشی لاروهای با تغذیه فعال قارچهای کلادوسپوریوم، پنیسیلیوم، فوزاریوم، مخمر و آسپرژیلوس نایجر بوده است. در کلیه مراحل فوق قارچ ساپرولگنیا پارازیتیکا از تخم، لارو و آب جداسازی گردید. قارچهای کلادوسپوریوم، پنیسیلیوم، فوزاریوم، مخمر و ساپرولگنیا بطور مشترک در هر سه مرحله تخم، لارو با کیسه زرده و لارو با تغذیه فعال مشاهده شده اند. بین میانگین شمارش کلی پرگنه های قارچی تخم (۵۱/۳± 08/15) و آب (۶۳/۲±91/15) اختلاف معنی دار از نظر آماری مشاهده نشد (P>0.05). بین میانگین شمارش کلی پرگنه های قارچی لارو با کیسه زرده (۰۵/۱±33/5) و آب (۳۹/۲±77/11) نیز اختلاف معنی دار از نظر آماری مشاهده گردید (P<0.05). همچنین در مرحله لاروی (پس از تغذیه فعال) بین میانگین شمارش کلی پرگنه های قارچی لارو (۴۶/۱۲±32) و آب (۷۹/۱۲±11/31) نیز اختلاف معنی دار آماری مشاهده نگردید(P>0.05) .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.