مقاله پتانسیل اثر آلیلوپاتیک کاه وکلش ارقام نخود (Cicer arietinum L.) بر جوانه زنی و رشد گیاهچه های ذرت (Zea mays L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پتانسیل اثر آلیلوپاتیک کاه وکلش ارقام نخود (Cicer arietinum L.) بر جوانه زنی و رشد گیاهچه های ذرت (Zea mays L.) دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پتانسیل اثر آلیلوپاتیک کاه وکلش ارقام نخود (Cicer arietinum L.) بر جوانه زنی و رشد گیاهچه های ذرت (Zea mays L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پتانسیل اثر آلیلوپاتیک کاه وکلش ارقام نخود (Cicer arietinum L.) بر جوانه زنی و رشد گیاهچه های ذرت (Zea mays L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پتانسیل اثر آلیلوپاتیک کاه وکلش ارقام نخود (Cicer arietinum L.) بر جوانه زنی و رشد گیاهچه های ذرت (Zea mays L.) :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

آلیلوپاتی ویژگی است که در آن گیاهان می توانند با تولید و رهاسازی ترکیبات شیمیایی در محیط، بر رشد و نمو سایر گیاهان تأثیر بگذارند. از آنجا که خاصیت آلیلوپاتیک برخی گونه‌های زراعی به اثبات رسیده است، لذا بررسی اثرات آنها برگیاهانی که در تناوب با آنها قرار می‌گیرند اهمیت ویژه‌ای دارد. بر این اساس پتانسیل اثر آلیلوپاتیک ۴ رقم نخود (جم، کرج، فیلیپ و ILC480) با استفاده از غلظتهای مختلف عصاره آبی کاه و کلش آنها شامل صفر، ۵، ۱۰، ۲۰، ۴۰ و ۶۰ درصد بر جوانه‌زنی و رشد گیاهچه‌های ذرت مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل ۵*۴ در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار انجام شد. نتایج نشان داد که عصاره آبی ارقام نخود موجب کاهش جوانه‌زنی و رشد گیاهچه‌های ذرت شد و مرحله رشد رویشی بیش از مرحله جوانه‌زنی تحت تأثیر مواد آلیلوپاتیک قرار گرفت. با افزایش غلظت عصاره نخود تا ۶۰ درصد، سرعت جوانه‌زنی، درصد جوانه‌زنی، طول ریشه‌چه، طول کولئوپتیل و وزن‌تر گیاهچه‌های ذرت به طور معنی‌داری، به ترتیب تا ۷۰، ۶۰، ۸۶، ۷۵ و ۸۲ درصد کاهش یافت. در این مطالعه ارقام مختلف نخود از نظر میزان اثر بازدارندگی بر صفات مورد بررسی با یکدیگر اختلاف معنی‌داری نداشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.