مقاله مقایسه فراوانی پلانکتونها و کفزیان کارگاههای پرورش تاسماهیان و بررسی نقش آنها در ضریب چاقی بچه ماهیان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایسه فراوانی پلانکتونها و کفزیان کارگاههای پرورش تاسماهیان و بررسی نقش آنها در ضریب چاقی بچه ماهیان دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه فراوانی پلانکتونها و کفزیان کارگاههای پرورش تاسماهیان و بررسی نقش آنها در ضریب چاقی بچه ماهیان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه فراوانی پلانکتونها و کفزیان کارگاههای پرورش تاسماهیان و بررسی نقش آنها در ضریب چاقی بچه ماهیان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه فراوانی پلانکتونها و کفزیان کارگاههای پرورش تاسماهیان و بررسی نقش آنها در ضریب چاقی بچه ماهیان :

تعداد صفحات :۲۴

این بررسی از تاریخ ۲/۲/۱۳۸۰ تا ۲۲/۴/۱۳۸۰ انجام شد. بدین منظور ۳ استخر پرورش بچه ماهیان خاویاری از کارگاه دکتر یوسف پور و ۳ استخر از مجتمع تکثیر و پرورش شهید بهشتی انتخاب گردید و نمونه برداری به طور هفتگی با استفاده از تور پلانکتون گیر (با چشمه ۵۰ میکرون)، روتنر و دستگاه بنتوزگیر اکمن در طول دوره پرورش انجام شد. نمونه های فیتوپلانکتون، زئوپلانکتون و کفزیان پس از عملیات تثبیت با فرمالین ۴ درصد مورد شناسایی قرار گرفتند. تنوع فیتوپلانکتونی در کارگاه دکتر یوسف پور شامل ۲۲ جنس و در کارگاه شهید بهشتی شامل ۲۱ جنس از ۵ شاخه کلروفیتا، سیانوفیتا، کریزوفیتا، کریپتوفیتا و اوگلنوفیتا بودند و در اغلب نمونه برداریها جنس Schroderia sp. از شاخه کلروفیتا گروه غالب را تشکیل می داد. تراکم فیتوپلانکتونی در استخرهای مورد بررسی مجتمع شهید بهشتی ۱۰۶×2 سلول در میلی لیتر و در کارگاه دکتر یوسف پور حدود ۱۰۶×1 سلول در میلی لیتر بود. فون زئوپلانکتونی در هر دو کارگاه شامل ۹ جنس متعلق به دو شاخه بندپایان (Arthropoda) و گردان تنان (Rotifera) بود. تراکم زئوپلانکتونها در کارگاه دکتر یوسف پور ۳۶۹۳۷ عدد در لیتر و در مجتمع شهید بهشتی ۴۶۶۰۳ عدد در لیتر بود. تنوع موجودات کفزی در استخرهای نمونه برداری شده کارگاه دکتر یوسف پور شامل لارو حشرات، کرمهای کم تار و نرم تنان و در مجتمع شهید بهشتی شامل لارو حشرات و کرمهای کم تار بود. میانگین توده زنده کل کفزیان در استخرهای مورد بررسی شهید بهشتی ۰.۷۵±2.16 گرم در متر مربع و در استخرهای مورد بررسی کارگاه دکتر یوسف پور ۰.۱۹±1.58 گرم در متر مربع بود. محدوده تغییرات ضریب چاقی بچه ماهیان در مجتمع شهید بهشتی بین ۰.۲۹۷ تا ۰.۶ و در کارگاه دکتر یوسف پور ۰.۲۹۴ تا ۰.۵۵۴ بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.