مقاله مسیر حرکت و شاخص بازماندگی بچه تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) از طریق علامت‌گذاری و صید مجدد در اعماق زیر ۱۰ متر سواحل ایرانی دریای خزر ( استان گیلان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مسیر حرکت و شاخص بازماندگی بچه تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) از طریق علامت‌گذاری و صید مجدد در اعماق زیر ۱۰ متر سواحل ایرانی دریای خزر ( استان گیلان) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مسیر حرکت و شاخص بازماندگی بچه تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) از طریق علامت‌گذاری و صید مجدد در اعماق زیر ۱۰ متر سواحل ایرانی دریای خزر ( استان گیلان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مسیر حرکت و شاخص بازماندگی بچه تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) از طریق علامت‌گذاری و صید مجدد در اعماق زیر ۱۰ متر سواحل ایرانی دریای خزر ( استان گیلان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مسیر حرکت و شاخص بازماندگی بچه تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) از طریق علامت‌گذاری و صید مجدد در اعماق زیر ۱۰ متر سواحل ایرانی دریای خزر ( استان گیلان) :

تعداد صفحات :۲۱

بمنظور بررسی مسیر حرکت و شاخص بازماندگی بچه ماهیان از سال ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۷ در مجموع تعداد۳۹۰۲۰۰ عدد بچه تاسماهی ایرانی در ۳ گروه وزنی زیر۳، ۳ تا ۵ و ۶  تا ۱۰ گرم با استفاده از Coded WireTage (CWT) علامت‌گذاری گردید. از این تعداد در سال ۱۳۸۲ در۳ مرکز تکثیر و بازسازی ذخایرشهید بهشتی، شهید رجایی و شهید مرجانی تعداد ۱۰۱۵۰۰ عدد بچه ماهی علامت‌گذاری و بترتیب در رودخانه‌های سفید رود، تجن و گرگانرود رهاسازی گردیدند. طی سالهای ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۷ نیز ۲۸۸۷۰۰ عدد بچه ماهی در مرکز بهشتی علامت‌گذاری و در رودخانه سفید رود رهاسازی شدند. عملیات صید و ردیابی بچه ماهیان توسط دام گوشگیر از جنس نایلون با چشمه ۲۲، ۲۶ و ۳۳ (هر یک ۲ رشته) و۴۰ میلیمتر (۱ رشته) و در مجموع بطول ۱۷۵ متر در اعماق زیر۱۰ متر دریا در استان گیلان صورت گرفت. طی سالهای ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۷، ۲۸۲۷ عدد بچه تاسماهی ایرانی صید گردید که از این تعداد ۴۰ عدد واجد علامت CWT بودند. از ماهیان صید شده واجد علامت، ۲۲ عدد از گروه ۶ تا ۱۰ گرم و ۱۷ عدد از گروه ۳ تا ۵ گرم و ۱ عدد از گروه زیر۳ گرم بود. با توجه به نتایج بدست آمده از رهاسازی بچه ماهیان در رودخانه سفید رود و نیز نتایج بدست آمده از صید ماهیان در ایستگاههای ساحلی واقع در شرق رودخانه سفیدرود (۱۲ بهمن، دستک و چابکسر) به نظر می‌رسد بیش از۷۰ درصد ماهیان به سمت شرق مصب و سواحل شرقی استان گیلان (۱۲ بهمن، دستک و چابکسر) حرکت کردند. با توجه به رهاسازی بچه ماهیان در رودخانه‌های گرگانرود و تجن، پس از ۱۵ ماه از زمان رهاسازی بترتیب ۱ عدد در ایستگاه چابکسر و ۱ عدد در لیسار صید گردید. بنظر می‌رسد که بچه ماهیان رهاسازی شده از استانهای دیگر به آبهای استان گیلان مهاجرت کرده‌اند. با مقایسه آماری بین شاخص بازماندگی در گروه‌های مختلف وزنی ملاحظه گردید که شاخص بازماندگی در اوزان ۶ تا۱۰ گرم تقریبا ۲ برابر گروه ۳ تا ۵ گرم و ۲۰ برابر گروه زیر ۳ گرم بوده است.  با توجه به نتایج اخیر احتمال می‌رود که با افزایش وزن در زمان رهاسازی، شانس بازماندگی آنها افزایش یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.