مقاله استفاده از روش شیمیایی به منظور تولید پروتئین آبکافت‌شده از امعاء و احشاء فیتوفاگ (Hypophthalmichthys moltirix) و استفاده از آن به عنوان محیط کشت Listeria monocytogenes‌‌‌


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله استفاده از روش شیمیایی به منظور تولید پروتئین آبکافت‌شده از امعاء و احشاء فیتوفاگ (Hypophthalmichthys moltirix) و استفاده از آن به عنوان محیط کشت Listeria monocytogenes‌‌‌ دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از روش شیمیایی به منظور تولید پروتئین آبکافت‌شده از امعاء و احشاء فیتوفاگ (Hypophthalmichthys moltirix) و استفاده از آن به عنوان محیط کشت Listeria monocytogenes‌‌‌  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از روش شیمیایی به منظور تولید پروتئین آبکافت‌شده از امعاء و احشاء فیتوفاگ (Hypophthalmichthys moltirix) و استفاده از آن به عنوان محیط کشت Listeria monocytogenes‌‌‌،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از روش شیمیایی به منظور تولید پروتئین آبکافت‌شده از امعاء و احشاء فیتوفاگ (Hypophthalmichthys moltirix) و استفاده از آن به عنوان محیط کشت Listeria monocytogenes‌‌‌ :

تعداد صفحات :۲۱

هدف از این تحقیق آبکافت شیمیایی (اسیدی و قلیایی) امعاء و احشاء ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys moltirix)و استفاده از پپتون­های تولیدشده به عنوان منبع ازت برای کشت باکتری Listeria monocytogenes­­­ بوده است. برای این منظور، امعاء و احشاء ماهی فیتوفاگ، از بازار ماهی­فروشان شهرستان ساری تهیه شده و در مجاورت یخ به آزمایشگاه منتقل گردید. پس از انجمادزدایی امعاء و احشاء در دمای ۴ درجه سانتی­گراد، آبکافت اسیدی و قلیایی به ترتیب در pH3/3 و ۱۲ در دو دمای ۷۰ و ۸۵ درجه سانتی­گراد انجام شد. در پایان آبکافت، درجه آبکافت و میزان پروتئین محلول تعیین گردید. سپس از پپتون­های تهیه­شده از این ۴ تیمار (هر کدام با ۳ تکرار) به عنوان محیط کشت باکتری در مدت ۴۸ ساعت استفاده و با محیط کشت تجاری BHI مقایسه شد. بیشترین و کمترین مقدار پروتئین به­ترتیب مربوط به آبکافت قلیایی در دمای ۸۵ درجه سانتی­گراد و آبکافت اسیدی در دمای ۷۰ درجه سانتی­گراد بود (۰۵/0p<). بیشترین و کمترین درجه آبکافت به ترتیب مربوط به آبکافت قلیایی در دمای ۸۵ درجه سانتی­گراد و آبکافت قلیایی در دمای ۷۰ درجه سانتی­گراد بود (۰۵/0p<). رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در تیمارهای اسیدی و قلیایی در دمای ۷۰ درجه سانتی­گراد به جز زمان ۴۸ ساعت، با تیمار شاهد تفاوت معنی­داری نداشتند (۰۵/0p>)، اما در دمای ۸۵ درجه سانتی­گراد در تمام زمان­های مورد بررسی، آبکافت اسیدی و قلیایی با تیمار شاهد (BHI) اختلاف معنی­دار داشتند (۰۵/0p<).­ با توجه به تحقیق انجام­شده می­توان گفت که آبکافت قلیایی در دمای بالا بهتر از آبکافت اسیدی می­باشد و رشد باکتری­ها در پپتون تولیدی به خوبی رشد آن در محیط کشت تجاری می­باشد و با توجه به استفاده از امعاء و احشاء ماهی و کم­هزینه­بودن روش قلیایی، از نظر اقتصادی مناسب می­باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.