مقاله قابلیت هضم چربِی و اسیدهای چرب، ابقاء چربی و عملکرد رشد در ماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) تغذیه شده با سطوح مختلف اسیدهای چرب بلند زنجیره و ویتامین E


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله قابلیت هضم چربِی و اسیدهای چرب، ابقاء چربی و عملکرد رشد در ماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) تغذیه شده با سطوح مختلف اسیدهای چرب بلند زنجیره و ویتامین E دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله قابلیت هضم چربِی و اسیدهای چرب، ابقاء چربی و عملکرد رشد در ماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) تغذیه شده با سطوح مختلف اسیدهای چرب بلند زنجیره و ویتامین E  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله قابلیت هضم چربِی و اسیدهای چرب، ابقاء چربی و عملکرد رشد در ماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) تغذیه شده با سطوح مختلف اسیدهای چرب بلند زنجیره و ویتامین E،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله قابلیت هضم چربِی و اسیدهای چرب، ابقاء چربی و عملکرد رشد در ماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) تغذیه شده با سطوح مختلف اسیدهای چرب بلند زنجیره و ویتامین E :

تعداد صفحات :۲۵

به منظور بررسی اثر ترکیبی مقادیر مختلف اسیدهای چرب ضروری امگا ۳ HUFA و سطوح ویتامین E جیره بر رشد، قابلیت هضم و ابقاء ظاهری اسیدهای چرب و بکارگیری چربی در بچه ماهی نورس آزاد دریای خزر، HUFA و سطوح ویتامین E جیره بر رشد، قابلیت هضم و ابقاء ظاهری اسیدهای چرب و بکارگیری چربی در بچه ماهی نورس آزاد دریای خزر انجام شد. شش جیره حاوی مقادیر مختلف اسیدهای چرب امگا ۳ HUFA شامل نسبتهای مختلف اسید چرب (DHA) C22:6n-3 به C20:5n-3(EPA) بصورت ۱+۵/۰ (پایین، Low)، ۲+۱ (متوسط، Medium) و ۴+۲ (بالا، High) درصد جیره و هر یک از این مقادیر با یکی از سطوح ۳۰۰ (پایین، Low) و ۱۰۰۰ (بالا، High) میلیگرم ویتامین E در کیلوگرم جیره تهیه شد (به اختصار: LL، LH، ML، MH، HL و HH). بچه ماهیان نورس با میانگین (±SD) . با افزایش مقدار HUFA و ویتامین E جیره رشد بچه ماهیان به طور معتی داری افزایش یافت (۰۵/۰>P). نتایج این مطالعه نشان داد که بازماندگی بچه ماهیان آزاد دریای خزر تحت تاثیر میزان ویتامین E و اسیدهای چرب امگا ۳ HUFA قرار نمیگیرد. میزان اسیدهای چرب C20:5n-3 و C22:6n-3 چربیهای خنثی و قطبی همبستگی مثبتی با میزان آنها در جیره داشتند. قابلیت هضم ظاهری و ابقاء چربی کل جیره بطور معنی داری تحت تاثیر HUFA جیره قرار گرفت (۰۵/۰>P). در مجموع نتایج این مطالعه نشان داد که اسیدهای چرب HUFA و ویتامین E اثر مثبتی بر عملکرد رشد، متابولیسم و قابلیت هضم ظاهری چربی بچه ماهی نورس آزاد دریای خزر دارد. در این تحقیق وضعیت صید و ذخایر کیلکای معمولی طی سالهای ۹۰-۱۳۷۵ مورد ارزیابی کمی و کیفی قرار گرفته و امکان بازسازی ذخایر این ماهی در دریای خزر بررسی شد. نتایج نشان می دهد صید این ما هی که در سالهای ۱۳۷۹ الی ۱۳۸۲ بین ۵۰۰۰ تا ۹۰۰۰ تن در نوسان بود از سال ۱۳۸۳ افزایش یافته و پس از آن تا سال ۱۳۹۰ بین ۱۴۰۰۰ تا ۲۷۰۰۰ تن متغیر بوده است. میزان صید در واحد تلاش که در سالهای ۱۳۷۵ الی ۱۳۸۹ بین ۴/۳- ۰۷/۰ تن بازاء هر شناور در شب در نوسان بود به ۷/۲ تن در سال ۱۳۹۰کاهش یافت. میزان زیتوده کل که در سالهای ۱۳۷۵ الی ۱۳۸۸ بین ۹۷۰۰۰- ۱۶۵۸۰ تن برآورد شده بود پس از کاهش شدید به ۵۱۲۸۰ تن در سال ۱۳۹۰ رسید. میزان زیتوده مولدین نیز در سالهای ۱۳۷۵ الی ۱۳۸۸ بین ۳۸۹۳۲- ۷۵۱۳ تن بوده ولی درسال ۱۳۹۰ به ۲۸۶۰۹ تن کاهش یافت .در ترکب سنی صید ابتدا ماهیان کلاس سنی +۲ تا +۴ سال غالب بودند اما از سال ۱۳۸۰ به بعد با غالب شدن ماهیان +۳ و +۴ ساله در صید ، ماهیان جوان +۱ ساله و مسن +۶ ساله نیز کمتر از ۱ در صد صید را تشکیل می دادند. با محدودیت دامنه سنی و ادامه روند آن ممکن است در سالهای آتی آسیب جدی به ذخایر این گونه وارد گردد. وزن اولیه ۲۵±۶۰۰ (میلیگرم) بطور تصادفی در تانک های پرورشی تقسیم شدند و تا سیری سیر شدن کامل با هر یک از جیرهها تغذیه شدند یک آزمایش ۱۰ هفتهای به منظور بررسی اثر ترکیبی مقادیر مختلف اسیدهای چرب ضروری امگا ۳

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.