مقاله تاثیر نوکلئوتید جیره غذایی بر تغییرات ساختار روده، رشد و پروفیل اسیدهای چرب میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر نوکلئوتید جیره غذایی بر تغییرات ساختار روده، رشد و پروفیل اسیدهای چرب میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر نوکلئوتید جیره غذایی بر تغییرات ساختار روده، رشد و پروفیل اسیدهای چرب میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر نوکلئوتید جیره غذایی بر تغییرات ساختار روده، رشد و پروفیل اسیدهای چرب میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر نوکلئوتید جیره غذایی بر تغییرات ساختار روده، رشد و پروفیل اسیدهای چرب میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) :
تعداد صفحات :۱۷
تاثیر نوکلئوتید جیره (۲/۰ درصد) بر رشد، مورفولوژی روده و پروفیل اسیدهای چرب میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) به مدت ۵ هفته در استان بوشهر (دلوار) مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش با ۳ تکرار در مخازن پلیاتیلنی مدور با ظرفیت ۳۰۰ لیتر انجام گرفت. هر تانک پرورشی بطور تصادفی با ۲۵ عدد میگو با میانگین (انحراف معیار) وزن ۰۳/۰±۲۱/۳ گرم پر شد. افزودن نوکلئوتید جیره سبب بهبود معنی دار شاخص های رشد (شامل، ۱۰ درصد افزایش وزن بدن، ۹۷/۷ درصد افزایش ضریب رشد ویژه، ۳۲/۱۱ درصد افزایش نرخ بازده پروتئین، ۶۴/۹ درصد کاهش ضریب تبدیل غذایی) و میزان اسیدهای چرب ۵n14:1، ۳n20:3 و DHA شد اما اختلاف معنیداری در میزان بقاء، طول حدقهای کاراپاس، غذای مصرفی و میزان SFA, MUFA, PUFA, n3/n6 و EPA+DHA بین دو تیمار مشاهده نشد. همچنین طول سلولهای اپیتلیال روده در بند اول شکمی در تیمار نوکلئوتید بطور معنی داری بیشتر از گروه شاهد بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.