مقاله مقایسه پروفایل‌ اسیدچرب جنس‌های نر و ماده ماهی کفال طلایی (Liza aurata) در سواحل جنوبی دریای خزر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایسه پروفایل‌ اسیدچرب جنس‌های نر و ماده ماهی کفال طلایی (Liza aurata) در سواحل جنوبی دریای خزر دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه پروفایل‌ اسیدچرب جنس‌های نر و ماده ماهی کفال طلایی (Liza aurata) در سواحل جنوبی دریای خزر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه پروفایل‌ اسیدچرب جنس‌های نر و ماده ماهی کفال طلایی (Liza aurata) در سواحل جنوبی دریای خزر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه پروفایل‌ اسیدچرب جنس‌های نر و ماده ماهی کفال طلایی (Liza aurata) در سواحل جنوبی دریای خزر :

تعداد صفحات :۱۲

هدف این مطالعه، بررسی پروفیل اسیدهای چرب فیله جنس­های نر و ماده ماهی کفال طلایی (Liza aurata) در حوضه جنوبی دریای خزر بود. تعداد ۱۰۰ قطعه ماهی (۵۵ قطعه نر و ۴۵ قطعه ماده) در ۱۰ ایستگاه از ۳ استان ساحلی دریای خزر صید شد. آنالیز لاشه با استفاده از روش­های استاندارد AOAC و سنجش اسیدهای چرب با استفاده از دستگاه گاز کروماتوگرافی انجام گردید. میانگین محتوای درصد پروتئین، چربی، رطوبت و خاکستر ماهی کفال طلایی به ترتیب ۹۸/۱±18/22، ۲۱/۱±08/3، ۲±02/78، ۴۳/۰±40/1 بود. تعداد ۲۸ اسید چرب شامل ۱۰ اسید چرب اشباع (SFA)، ۸ اسید چرب تک غیر اشباع (MUFA) و ۱۰ اسید چرب چند غیر اشباع (PUFA) شناسایی شد. میزان کل اسیدهای چرب SFA، MUFA و PUFA در ماهیان نر به ترتیب ۶۳/۲۷، ۹۵/۲۴ و ۰۲/۳۶ و در ماهیان ماده به ترتیب ۳۹/۳۰، ۲۶/۳۰ و ۴۲/۲۹ گرم در ۱۰۰ گرم چربی بود و این اختلاف معنی دار بود. پالمیتیک اسید (C16:0)، اولئیک اسید (C18:1 n-9cis)، دکوزاهگزانوئیک اسید (C22:6 ω3) به ترتیب فراوان ترین اسیدهای چرب از گروه SFA، MUFA و PUFA در عضله ماهی بودند. مجموع اسیدهای چرب امگا۳، امگا۶ و امگا۹ ماهی کفال طلایی به ترتیب ۶۱/۲۹، ۳۱/۳ و ۱۷/۱۱ درصد از کل اسیدهای چرب بود و بطور معنی داری میزان آن در ماهیان نر بیشتر بود. نسبت شاخص ω-3/ω-6 و PUFA/SFA به ترتیب ۲۲/۹ و ۲/۱درصد بود. مجموع دو اسید چرب مهم و ضروری DHA و EPA در ماهی کفال طلایی ۶۴/۲۱ درصد بود که برای ارتقای سلامتی، پیشگیری و بهبود بیماری در انسان مهم است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.