مقاله تاثیر جایگزینی کامل روغن ماهی با روغنهای گیاهی بر روی پارامترهای رشد و پروفیل اسیدهای چرب در دوره انگشت قد ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) و بررسی این پروفیل پس از تغذیه دوباره با روغن ماهی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر جایگزینی کامل روغن ماهی با روغنهای گیاهی بر روی پارامترهای رشد و پروفیل اسیدهای چرب در دوره انگشت قد ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) و بررسی این پروفیل پس از تغذیه دوباره با روغن ماهی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر جایگزینی کامل روغن ماهی با روغنهای گیاهی بر روی پارامترهای رشد و پروفیل اسیدهای چرب در دوره انگشت قد ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) و بررسی این پروفیل پس از تغذیه دوباره با روغن ماهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر جایگزینی کامل روغن ماهی با روغنهای گیاهی بر روی پارامترهای رشد و پروفیل اسیدهای چرب در دوره انگشت قد ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) و بررسی این پروفیل پس از تغذیه دوباره با روغن ماهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر جایگزینی کامل روغن ماهی با روغنهای گیاهی بر روی پارامترهای رشد و پروفیل اسیدهای چرب در دوره انگشت قد ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) و بررسی این پروفیل پس از تغذیه دوباره با روغن ماهی :
تعداد صفحات :۲۴
در این تحقیق تاثیر جایگزینی کامل روغنهای گیاهی (پنبه دانه، سویا و هسته انگور) با روغن ماهی و همچنین برگشت دوباره به غذای تجاری، بر روی پارامترهای رشد، بقاء و متابولیسم اسیدهای چرب در جیره غذایی بچه ماهیان آزاد دریای خزر بررسی شد. برای این منظور بچه ماهیان در ۴ تیمار غذایی ( ۱۰۰ درصد روغن ماهی، ۱۰۰ درصد پنبه دانه، ۱۰۰ درصد هسته انگور و ۱۰۰ درصد سویا) به مدت ۶۰ روز مورد بررسی قرار گرفتند. پس از طی دوره پرورش نتایج طرح نشان داد که جایگزینی روغن ماهی با روغنهای گیاهی تاثیر معنی دار بر افزایش وزن بدن، ضریب رشد ویژه و بقاء در بچه ماهیان نداشته است (P>۰.۰۵). همچنین آنالیز بافت ماهیچه پس از طی دوره پرورش نشان داد که تجمع اسیدهای چرب لینولئیک (C18:2n6) و لینولنیک (C18:3n3) در بافت بچه ماهیان در تیمارهای روغنهای گیاهی دارای بالاترین مقدار بود و استفاده از روغنهای گیاهی با توجه به افزایش میزانEPA و DHA در بافت ماهیان، مسیر غیر اشباع سازی (Desaturation) و بلند زنجیره سازی (Elongation) اسیدهای چرب سری PUFA C18 را تحریک می کند اگرچه بالاترین مقادیر EPA, DHA و آراشیدونیک اسید در تیمار روغن ماهی مشاهده شد. پس از ۲ ماه پرورش با تیمارهای غذایی، نتایج برگشت به غذای تجاری نشان داد که میزان تجمع کل اسیدهای چرب اشباع، لینولئیک و لینولنیک اسید همچنان در بافت بچه ماهیان تغذیه شده با تیمارهای روغنهای گیاهی با بچه ماهیانی که از تیمار روغن ماهی استفاده کردند متفاوت است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.