مقاله بررسی رژیم غذایی ماهی حلوا سفید در صیدگاههای عمده استان هرمزگان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی رژیم غذایی ماهی حلوا سفید در صیدگاههای عمده استان هرمزگان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رژیم غذایی ماهی حلوا سفید در صیدگاههای عمده استان هرمزگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رژیم غذایی ماهی حلوا سفید در صیدگاههای عمده استان هرمزگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رژیم غذایی ماهی حلوا سفید در صیدگاههای عمده استان هرمزگان :

تعداد صفحات :۱۳

ماهی حلوا سفید با نام علمی (Pampus argenteus) متعلق به خانواده Stromatidae از ماهیان با ارزش اقتصادی موجود در صیدگاههای عمده آبهای استان هرمزگان می باشد. تحقیق روی تغذیه ماهی حلوا سفید در محدوده آبهای استان هرمزگان از تیرماه ۱۳۸۰ لغایت آبان ماه ۱۳۸۱ صورت پذیرفت و ۸۵۳ عدد ماهی مورد بررسی قرار گرفت.تغییرات میزان محتویات معده در گروههای طولی و مراحل مختلف باروری، شاخص خالی بودن معده (CV)، شاخص پری معده (FI)، ترجیح غذایی (FP)، شاخص معدی (GSI) و درصد فراوانی اقلام مشاهده شده برآورد گردید. دامنه تغییرات طولی ماهیان بین ۶۲ تا ۲۶۷ میلیمتر بود. از آزمون آنالیز واریانس جهت تعیین سطح معنی دار بودن اختلاف میزان تغذیه در مراحل مختلف باوری استفاده شد.پاروپایان (کوپه پودها) با میانگین ۶۶ درصد فراوانی در محتویات معده بعنوان غذای ترجیحی این گونه محسوب می شوند.دیاتومه ها بخصوص جنسهای Oscillatoria، Navicula، Nitzschia از جلبکهای سبز – آبی و نرمتنان با میزان بیش از ۱۰ درصد بعنوان غذای ماهی حلوا سفید محسوب شدند.تغییرات شاخص معدی (GaSI) بطور ماهانه محاسبه شد و بالاترین میزان (۴.۵) را در بهمن ماه نشان داد. همچنین شاخص تهی بودن معده (CV) برابر با ۱۴.۴۹ بدست آمد که نشاندهنده پرخوربودن این ماهی می باشد.رابطه بین محتویات معده با مراحل باروری در جنس ماده نشان داد که میزان تغذیه تا مرحله اوج بلوغ افزایش داشت ولی در زمان رسیدگی تخمکها از میزان تغذیه کاسته شده است.مطالعه رژیم غذایی ماهی حلوا سفید حاکی از درصد تغذیه جانوری بالاتر نسبت به تغذیه گیاهی بود. اقلام غذایی جانوری شامل: سخت پوستان، نرمتنان، پروتوزا، کرم نماتود، روتیفر و اقلام گیاهی شامل دیاتومه ها (باسیلاریوفیسه ها)، دینوفیسه ها و سیانوفیسه ها بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.