مقاله بررسی میزان شیوع استرپتوکوکوزیس در ماهیان قزل الای رنگین کمان درمزارع پرورشی شرق استان مازندران (حوضه رودخانه هراز )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی میزان شیوع استرپتوکوکوزیس در ماهیان قزل الای رنگین کمان درمزارع پرورشی شرق استان مازندران (حوضه رودخانه هراز ) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان شیوع استرپتوکوکوزیس در ماهیان قزل الای رنگین کمان درمزارع پرورشی شرق استان مازندران (حوضه رودخانه هراز )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان شیوع استرپتوکوکوزیس در ماهیان قزل الای رنگین کمان درمزارع پرورشی شرق استان مازندران (حوضه رودخانه هراز )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان شیوع استرپتوکوکوزیس در ماهیان قزل الای رنگین کمان درمزارع پرورشی شرق استان مازندران (حوضه رودخانه هراز ) :

تعداد صفحات :۱۷

استرپتوکوکوزیس یک بیماری عفونی باکتریایی است که دراکثر مراکز تکثیر و پرورش ماهیان سردابی ( قزل آلای رنگین کمان) کشور مشاهده شده است . این بیماری دارای این قابلیت است که به شکل همه گیر مزارع ماهیان سردآبی را در اقلیم های مختلف تهدید نماید و خسارتهای اقتصادی زیادی را به صنعت آبزی پروری وارد نماید. در بروز ، گسترش و همه گیر شدن این بیماری عواملی از جمله دمای آّب ، میزان نیتریت، نیترات، آمونیوم، کدورت، اکسی‍‍ژن محلول، دبی و فلور باکتریائی نقش دارند .این مطالعه به هدف بررسی میزان آلودگی و ابتلای گروههای سنی مختلف ماهیان قزل الای رنگین کمان به استرپتوکوکوزیس درمزارع پرورشی شرق استان مازندران (حوضه رودخانه هراز ) اجرا گردید. با بکارگیری روش نمونه برداری تصادفی ، تعداد ۱۰عدد از مزارع منتخب زیر پوشش پروژه قرار گرفت. به منظور جداسازی ، شناسایی و تشخیص بیماری ضمن بررسی علائم ظاهری ومشاهدات کلینیکی از آزمون های بیوشیمیایی و PCR استفاده شد. به این منظور، نمونه برداری از تعداد۱۲۰۰ عدد ماهی از ۱۰ مزارعه منتخب، در یک بازه زمانی یک ساله وبا تناوب ماهیانه به انجام رسید. طی این تحقیق مشخص شد که ۸ عدد از ۱۷۵عدد بچه ماهی دارای علائم بیماری ( ۶/۴درصد ) و ۲ عدد از ۳۰۷ عدد بچه ماهی فاقد علائم بیماری (۷/۰ درصد) ، آلوده به باکتری استرپتوکوک بودند. از طرفی ۲۱ عدد از ۲۳۵ عدد ماهی (۹/۸ درصد) پرواری دارای علائم بیماری و ۵ عدد از ۴۸۳ عدد ماهی پرواری فاقد علائم بیماری (۱ درصد) ، آلوده به باکتری استرپتوکوک بودند. باکتری استرپتوکوک جدا شده بر اساس تست های بیوشیمیایی و آزمایشات مولکولی استرپتوکوکوس یوبریس (Streptococcus Uberis) شناسایی گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.