مقاله جداسازی و شناسایی مهمترین باکتریها و قارچهای مولد فساد از پودر ماهی کلیکا در استان گیلان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله جداسازی و شناسایی مهمترین باکتریها و قارچهای مولد فساد از پودر ماهی کلیکا در استان گیلان دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی و شناسایی مهمترین باکتریها و قارچهای مولد فساد از پودر ماهی کلیکا در استان گیلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی و شناسایی مهمترین باکتریها و قارچهای مولد فساد از پودر ماهی کلیکا در استان گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی و شناسایی مهمترین باکتریها و قارچهای مولد فساد از پودر ماهی کلیکا در استان گیلان :

تعداد صفحات :۲۱

این تحقیق بر روی ۷۵ نمونه پودر ماهی ۷ کارخانه استان گیلان (با کدهای ۱، ۲،۳،۴،۵، ۶ و ۷) در فواصل ۱۵ روزه از خرداد ماه تا آبان ماه ۱۳۷۹ به منظور ارزیابی کیفیت پودر ماهی کارخانه های استان گیلان به اجرا درآمد. در این مطالعه باکتریها و قارچهای مختلف از نمونه ها جداسازی و مورد شناسایی قرار گرفتند. باکتری های شناسایی شده عبارت بودند اشرشیاکلی (۶۳.۸ درصد اشرشیاکلی مدفوعی و ۳۶.۷ درصد سایر اشرشیاکلی ها)، پروتئوس (۵۵.۵ درصد پروتئوس ولگاریس و ۴۵ درصد پروتئوس میرابیلیس)، سالمونلا شیگلا فلکسنری، کلبسیلا (۵۵ درصد کلبسیلا پنومونیه و ۴۵ درصد کلبسیلا اکسی توکا)، آنتروباکترآئروژنز، سیتروباکتر (۶۶.۶ درصد سیتروباکتر فروندی، ۳۳.۴ درصد سیتروباکتر دیورس)، یرسینیا آنتروکولتیکا هافنیا آلویی و ادوارد سیلا کلستریدیوم (۶۶ درصد کلستریدیوم پرفرین ژنز و ۳۴ درصد سایر کلستریدیومها)، استافیلوکوک (۴۲.۱ درصد استافیلوکوک اورئوس و ۵۸.۹ درصد سایر استافیلوکوکها)، باسیلوس، استرپتوکوک، سودوموناس و آئروموناس. بیشترین و کمترین میزان آلودگی باکتریایی در کارخانه های استان گیلان بترتیب متعلق به اشرشیاکلی و هافنیا آلویی بوده که بترتیب در کارخانه های ۱ و ۲ مشاهده گردید. میزان آلودگی باکتریایی در کارخانه های مختلف تفاوت معنی داری داشته است (P<0.05). قارچهای جداسازی شده عبارت بودند از: پنی سیلیوم، ریزوپوس، آسپرژیلوس (۵۰ درصد آسپرژیلوس، ۳۳.۳ درصد آسپرژیلوس نایجر و ۱۶.۷ درصد آسپرژیلوس فلاووس)، کلادسپوریوم، فوزاریوم، پسیلومایسس و موکور و مخمر.بیشترین و کمترین میزان آ‎لودگی قارچی بترتیب پنی سیلیوم و ریزوپوس بود که بترتیب در کارخانه های ۷ و ۲ مشاهده گردید. بطور کلی عوامل باکتریایی و قارچی شناسایی شده در این تحقیق فرصت طلب بوده و ابتلا به بیماری در اثر عوامل بستگی به بروز مشکل در فرآیند تولید پودر ماهی دارد و بواسطه عوامل مدیریتی (مانند عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی توسط کارکنان خط تولید، پایین بودن سطح آموزش کارگران خط تولید، عدم رعایت مسایل فنی تولید و…) می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.