مقاله اثر پروبیوتیکی مخمر ساکارومایسس سرویزیا (Saccharomyces cerevisiae) و آسپرژیلوس نایجر (Aspergillus niger) بر رشد و پارهای از شاخصهای ایمنی فیل ماهیان جوان (Huso huso) پرورشی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر پروبیوتیکی مخمر ساکارومایسس سرویزیا (Saccharomyces cerevisiae) و آسپرژیلوس نایجر (Aspergillus niger) بر رشد و پارهای از شاخصهای ایمنی فیل ماهیان جوان (Huso huso) پرورشی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر پروبیوتیکی مخمر ساکارومایسس سرویزیا (Saccharomyces cerevisiae) و آسپرژیلوس نایجر (Aspergillus niger) بر رشد و پارهای از شاخصهای ایمنی فیل ماهیان جوان (Huso huso) پرورشی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پروبیوتیکی مخمر ساکارومایسس سرویزیا (Saccharomyces cerevisiae) و آسپرژیلوس نایجر (Aspergillus niger) بر رشد و پارهای از شاخصهای ایمنی فیل ماهیان جوان (Huso huso) پرورشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر پروبیوتیکی مخمر ساکارومایسس سرویزیا (Saccharomyces cerevisiae) و آسپرژیلوس نایجر (Aspergillus niger) بر رشد و پارهای از شاخصهای ایمنی فیل ماهیان جوان (Huso huso) پرورشی :
تعداد صفحات :۲۴
هدف از این تحقیق، ارزیابی اثرات پروبیوتیکی مخمر ساکارومایسس سرویزیا و آسپرژیلوس نایجر بر رشد و بازماندگی، نرخ ترشح آمونیاک، برخی از پارامترهای ایمنی و میکروبیوتای روده فیل ماهیان جوان (Huso huso) پرورشی بود. این پژوهش در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با ۴ تیمار و ۳ تکرار انجام شد که شامل تغذیه فیل ماهیان جوان با جیرههای غذایی حاوی ۱۰۶×2، ۱۰۶×4 و ۱۰۶×6 سلول در گرم غذای پروبیوتیک و تیمار شاهد با جیره پایه بدون پروبیوتیک بود. فیل ماهیان با میانگین وزنی ۸۱/۲±8/31 گرم (± خطای استاندارد) به صورت تصادفی در ۱۲ حوضچه فایبرگلاس ۱۰۰۰ لیتری با تراکم ۳۰ قطعه ماهی در هر تانک توزیع گشتند. پس از ۸ هفته غذادهی با جیرههای آزمایشی در انتهای دوره، شاخصهای رشد و زندهمانی، ایمنی، نرخ ترشح آمونیاک و میکروبیوتای رودهای بررسی شد. نتایج بدست آمده نشان داد که جیره غذایی مکمل سازی شده با ۱۰۶×6 سلول در گرم غذا قارچهای پروبیوتیکی، بطور معنیداری شاخصهای رشد، ایمنی، نرخ بقاء و نرخ ترشح آمونیاک را نسبت به گروه شاهد بهبود دادند. بررسی تراکم کل پروبیوتیکهای قارچی و لاکتوباسیلوسهای میکروبیوتای روده نیز مؤید افزایش معنیدار سطوح این میکروارگانیزمها در روده بود. مطالعه حاضر نشان داد که افزودن ترکیبی پروبیوتیکهای ساکارومایسس سروریزیا و آسپرژیلوس نایجر (با غلظت ۱۰۶×6 سلول در گرم غذا)، میتواند تأثیر مطلوبی بر فاکتورهای رشد و ایمنی فیل ماهیان جوان پرورشی داشته باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.