مقاله تعیین ارزش غذایی آرد آرتمیا با استفاده از روشهای شیمیایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تعیین ارزش غذایی آرد آرتمیا با استفاده از روشهای شیمیایی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین ارزش غذایی آرد آرتمیا با استفاده از روشهای شیمیایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین ارزش غذایی آرد آرتمیا با استفاده از روشهای شیمیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین ارزش غذایی آرد آرتمیا با استفاده از روشهای شیمیایی :

تعداد صفحات :۱۷

نمونه های آرتمیای مورد نیاز از سه منطقه شامل: دریاچه ارومیه، استخرهای خاکی پرورشی در حاشیه دریاچه ارومیه و دریاچه قم جمع آوری و پس از خشک و آسیاب کردن همراه با آرد ماهی جهت تجزیه تقریبی و تعیین میزان مواد معدنی، مورد تجزیه شیمیایی قرار گرفتند. در مرحله بعد تحت شرایط in vitro قابلیت هضم پروتئین نمونه ها در آنزیم پپسین و همچنین میزان لیزین فعال آنها از طریق روش اتصال رنگ تعیین شد. نتایج بدست آمده از آنالیز شیمیایی انواع آرد آرتمیا بیانگر متغیر بودن ارزش غذایی این ماده خوراکی می باشد. نوع گونه، شرایط تغذیه آرتمیا، منطقه و فصل برداشت و ناخالصی های موجود در توده زنده جمع آوری شده در این مورد نقش مهمی دارند.در آزمایش قابلیت هضم پروتئین نمونه ها در آنزیم پپسین بین تیمار آرتمیای دریاچه ارومیه با سایر تیمارها، اختلاف معنی داری مشاهده شد (P<0.05). بیشترین درصد قابلیت هضم مربوط به تیمار آرتمیای دریاچه قم (۹۲.۷۴ درصد) و کمترین درصد مربوط به تیمار آرتمیای دریاچه ارومیه (۹۰.۴۷ درصد) بود. از نظر میزان لیزین فعال نمونه ها، بین تیمارهای مختلف اختلاف معنی داری مشاهده نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.