مقاله بررسی امکان پرورش میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) در آب لب شور زیر زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی امکان پرورش میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) در آب لب شور زیر زمینی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان پرورش میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) در آب لب شور زیر زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان پرورش میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) در آب لب شور زیر زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان پرورش میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) در آب لب شور زیر زمینی :

تعداد صفحات :۱۳

تحقیق حاضر بمنظور تعیین امکان پرورش میگوی سفید غربی با استفاده از آب زیرزمینی لب شور در استان بوشهر، ایران انجام شد. در تیر ماه سال ۱۳۸۷ نسبت به ذخیره‌سازی پست لاروهای میگوی سفید غربی در ۴ تانک فایبرگلاس (هریک به مساحت ۸/۳ مترمربع) اقدام گردید. دو عدد از تانک‌ها با آب دارای شوری ۳۵ قسمت در هزار و دو تانک دیگر با آب چاه با شوری ۴ قسمت در هزار، آبگیری و تا پایان دوره این شوری‌ها حفظ گردید. تانک‌ها در فضای باز (بیرون از سالن تکثیر ایستگاه) مستقر و با یکدستگاه هواده مرکزی در طول شبانه‌روز هوادهی شدند. تراکم ذخیره‌سازی ۵۸ عدد در هر مترمربع و طول دوره پرورش ۹۰ روز بود. غذای مصرف شده در طول دوره برای تغذیه میگوها، غذای تجاری تولید داخل کشور بوده است. در هر تانک، غذای مورد نیاز هر وعده، در ۲ سینی غذادهی هر یک با قطر ۷۵ سانتیمتر ریخته می‌شد. معمولاٌ هفته‌ای ۲ بار آب تانک‌ها به میزان ۲۰ تا ۳۰ درصد تعویض می‌گردید. در طول دوره به فاصله هر ۱۵ روز یکبار، با استفاده از یکدستگاه ترازوی دیجیتالی، ۴۰ عدد میگو بصورت انفرادی وزن می‌گردیدند.  نتایج تحقیق حاضر نشان داد که در شوری‌های ۳۵ و ۴ قسمت در هزار، میانگین وزن در پایان دوره بترتیب ۳۴/۲۱ و ۲۲/۱۸  گرم، بازماندگی بترتیب ۲۵/۹۲ و ۷۵/۹۷  درصد، میانگین تولید در واحد سطح بترتیب ۱۱/۱ و ۰۳/۱  کیلوگرم بر مترمربع و ضریب تبدیل غذایی بترتیب ۲۰/۱ و ۲۸/۱  بوده است.  با استفاده از آنالیز واریانس مشخص گردید که از نظر شاخص‌های ذکر شده، بین تیمارها اختلاف معنی‌دار آماری وجود ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.